Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power

serum-novage-ecollagen-wrinkle-power

Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power – Суперсерум за гладка, сияйна и здрава кожа. С лека текстура, която се абсорбира бързо от кожата и мигновено изпълва бръчките с интензивна хидратация. Повишава нивата на колаген и подобрява цялостния вид на кожата с течение на времето. Обогатен с трипептидна технология, нискомолекулна хиалуронова киселина и екстракт от растителни стволови клетки. Преминал потребителски и дерматологични тестове.

АКТИВНА СЪСТАВКА – Пребиотична съставка: Екстракт от морски водорасли. Тази иновативна съставка служи за „храна“ на полезните бактерии в кожата, стимулира клетъчното обновяване и подпомага поддържането на доброто й здраве.

КАК ДЕЙСТВА:

Патентованият трипептиден комплекс и екстрактът от растителни стволови клетки на петуния повишават производството на колаген и възпрепятстват действието на ензимите, които водят до разпадането му, за значително намаляване на бръчките в дългосрочен план.

МИГНОВЕНО ДЕЙСТВИЕ:

Повишава ефекта от дневния и нощния крем. Нискомолекулната хиалуронова киселина интензивно овлажнява кожата, като й помага да бъде изключително гладка, сияйна и хидратирана.

ДЪЛГОСРОЧНО ДЕЙСТВИЕ:

Помага за коригирането на бръчките, като увеличава синтеза на колаген. Създава оптимални условия за абсорбирането и усвояването на всички полезни съставки в останалите продукти NovAge Wrinkle Power.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

С едно натискане на помпичката сложете от серума на върха на пръстите и внимателно нанесете точици от продукта по лицето, като избягвате зоната около очите. Потупвайте кожата нежно, докато попие напълно.

За максимален ефект използвайте с останалите продукти от серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power! Подходяща е за заетите жени, които търсят бързо и ефективно решение за справяне с бръчките.

ПОЛЕЗНИ ДЕЙСТВИЯ:

– UVA/UVB ЗАЩИТА.

– ПРЕБИОТИЧНА СЪСТАВКА & НИАЦИНАМИД за силна, здрава защитна бариера на кожата.

– НИСКОМОЛЕКУЛНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА за още по-красива кожа, изпълване на бръчките, хидратация.

РЕЗУЛТАТ:  ДО 49% МОМЕНТАЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ (Клинично доказани резултати от моментално измерване на обема на бръчките, след употребата на комплекта NovAge Ecollagen Wrinkle Power)

САМО до 2 АВГУСТ Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power е на специална промоционална цена от Орифлейм – 39,99 лв. Ще го откриете на стр.62 в актуалния каталог 9. – Код: 33980

Share This