Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power

serum-novage-ecollagen-wrinkle-power

Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power – Суперсерум за гладка, сияйна и здрава кожа. С лека текстура, която се абсорбира бързо от кожата и мигновено изпълва бръчките с интензивна хидратация. Повишава нивата на колаген и подобрява цялостния вид на кожата с течение на времето. Обогатен с трипептидна технология, нискомолекулна хиалуронова киселина и екстракт от растителни стволови клетки. Преминал потребителски и дерматологични тестове.

АКТИВНА СЪСТАВКА – Пребиотична съставка: Екстракт от морски водорасли. Тази иновативна съставка служи за „храна“ на полезните бактерии в кожата, стимулира клетъчното обновяване и подпомага поддържането на доброто й здраве.

КАК ДЕЙСТВА:

Патентованият трипептиден комплекс и екстрактът от растителни стволови клетки на петуния повишават производството на колаген и възпрепятстват действието на ензимите, които водят до разпадането му, за значително намаляване на бръчките в дългосрочен план.

МИГНОВЕНО ДЕЙСТВИЕ:

Повишава ефекта от дневния и нощния крем. Нискомолекулната хиалуронова киселина интензивно овлажнява кожата, като й помага да бъде изключително гладка, сияйна и хидратирана.

ДЪЛГОСРОЧНО ДЕЙСТВИЕ:

Помага за коригирането на бръчките, като увеличава синтеза на колаген. Създава оптимални условия за абсорбирането и усвояването на всички полезни съставки в останалите продукти NovAge Wrinkle Power.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

С едно натискане на помпичката сложете от серума на върха на пръстите и внимателно нанесете точици от продукта по лицето, като избягвате зоната около очите. Потупвайте кожата нежно, докато попие напълно.

За максимален ефект използвайте с останалите продукти от серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power! Подходяща е за заетите жени, които търсят бързо и ефективно решение за справяне с бръчките.

ПОЛЕЗНИ ДЕЙСТВИЯ:

– UVA/UVB ЗАЩИТА.

– ПРЕБИОТИЧНА СЪСТАВКА & НИАЦИНАМИД за силна, здрава защитна бариера на кожата.

– НИСКОМОЛЕКУЛНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА за още по-красива кожа, изпълване на бръчките, хидратация.

РЕЗУЛТАТ:  ДО 49% МОМЕНТАЛНО НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ (Клинично доказани резултати от моментално измерване на обема на бръчките, след употребата на комплекта NovAge Ecollagen Wrinkle Power)

САМО до 17 МАЙ Серум NovAge Ecollagen Wrinkle Power е на специална промоционална цена от Орифлейм – 39,99 лв. Ще го откриете на стр.58 в актуалния каталог 5. – Код: 33980

Share This