Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Ревитализиращ серум NovAge Time Restore

revitalizirashh-serum-novage-time-restore

Ревитализиращ серум NovAge Time Restore на Орифлейм – високоефективен серум за зряла кожа. Създаден, за да осигурява интензивна хидратация за изцяло обновена и подмладена кожа. Интензивно хидратираща формула с комплекса GenisteinSOY и екстракт от растителни стволови клетки на женско биле, които изравняват тена и повишават сиянието за възстановена и красива кожа. С перлени златисти микрочастици.

Комплексът GenisteinSOY помага за повишаване на колагена и вода в клетките, като така помага за хидратиране на кожата, уплътняване и изглаждане на дълбоките бръчки.

Екстрактът от растителни стволови клетки на женско биле съдържа изофлавон, който помага за изсветляване и озаряване на кожата чрез потискане на ключови процеси при производството на меланин.

Ревитализиращ серум NovAge Time Restore повишава ефекта от дневния и нощния крем.

Серията NovAge Time Restore е подходяща за възраст 50+. Клинично доказано подобрява вида на зрялата кожа, като въздейства върху ОСНОВНИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ на зрялата кожа:

  • загуба на плътност & еластичност
  • дълбоки бръчки
  • сухота
  • тъмни петна

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ:

  • Увеличава сиянието на кожата – потвърдено от 85% от потребителите.
  • Ревитализира кожата.
  • Кожата изглежда свежа и възстановена – потвърдено от 82% от потребителите.
  • Видимо възстановява още след първата седмица.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанасяйте Ревитализиращ серум NovAge Time Restore сутрин и вечер върху добре почистена кожа, преди нанасянето на дневен/нощен крем. Избягвайте зоната около очите. Разнесете по лицето и линията на челюстта с върха на пръстите.

За максимален ефект използвайте заедно с останалите продукти от серията за грижа за кожата NovAge Time Restore, като спазвате 4-етапната грижа за кожата.

САМО през НОЕМВРИ Ревитализиращ серум NovAge Time Restore е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 41,99 лв. Ще го откриете на стр.123 в актуалния каталог 11. – Код: 32630

Share This