Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Предпазващо олио за коса ELEO

predpazvashho-olio-za-kosa-eleo

Предпазващо олио за коса ELEO – луксозно олио за здрава, лъскава коса. Ефективна защита и грижа от корените до върха, подходяща ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА. Идеално за БОЯДИСАНА КОСА.

Предпазващо олио за коса ELEO – луксозно, ароматно олио за коса! Ароматна формула, която не омазнява косата. Подхранва в дълбочина, за да възстанови и заздрави косъма отвътре навън за повече плътност, блясък и здравина.

С естествени масла от арган и роза, репей и витамин F, които възстановяват косъма отвътре навън, подхранват и заздравяват косата и я правят по-гладка и плътна, по-силна и бляскава.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

– Естествено арганово масло – Прониква в дълбочина, за да заздрави, ревитализира и изглади косъма. Създава естествена защитна бариера, която предпазва от увреждане.

– Естествено розово масло – Помага за подхранване на косата и я прави по-плътна и лесна за оформяне.

Завършете разкрасяващите ритуали eleo с няколко капки от Предпазващо олио за коса ELEO преди или след стилизиране върху суха или мокра коса (2 пръскания за коса със средна дължина). Достатъчни са само няколко капки – разтъркайте между дланите и разнесете равномерно по дължината на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • За коса със средна дължина – натиснете помпичката 2 пъти. При дълга коса сложете малко повече, а при къса – намалете количеството.
  • Разтрийте олиото между дланите си.
  • Разнесете равномерно по дължината върху суха или влажна коса. Не отмивайте.

РЕЗУЛТАТ: Осигурява богата защита за суха, увредена или боядисана коса според 99% от потребителите.

Открийте копринената милувка на ценните масла ELEO! И докато се радвате на сияйна прическа, Предпазващо олио за коса ELEO на Орифлейм ще действа на косъма отвътре навън, за да се наслаждавате на все по-здрава и по-красива коса ден след ден. САМО до 19 ЮНИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 21,99 лв. Ще го откриете на стр.43 в актуалния каталог 8 – Код: 38601

Share This