Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващо олио за коса с мигновено действие ELEO

podhranvashho-olio-za-kosa-s-mignoveno-deystvie-eleo

Подхранващо олио за коса с мигновено действие ELEO – луксозно олио за здрава, лъскава коса. Ефективна защита и грижа от корените до върха, подходяща ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА. Идеално за тънка коса.

Луксозно олио за коса с лека текстура, което подхранва, хидратира и придава блясък на косата, без да я утежнява. Експертно формулирано с Eleo Golden Elixir – комплекс от шест етерични масла и масло от шафранка, които подхранват косъма отвътре навън за повече плътност, блясък и здравина. Възстановяват косъма отвътре навън, подхранват и заздравяват косата и я правят по-гладка и плътна, по-силна и бляскава.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – Eleo Golden Elixir:

Специална селекция от 6-те най-мощни масла в света, които даряват скалпа и косата с множество ползи – за по-силна, по-здрава и по-сияйна коса.

– Естествено арганово масло – Прониква в косъма и възвръща жизнеността на косата – от корените до краищата. Създава естествена защитна бариера, която предпазва от увреждане.

– Масло от жожоба – Помага за поддържане на хидратантната бариера на скалпа.

– Масло от макадамия – Възстановява липидната повърхност на косъма, за да намали наелектризирането.

– Розово масло – Подхранва косъма в дълбочина и прави косата по-плътна и по-лесна за стилизиране.

– Масло от репей – Омекотява косата и помага за регулиране на производството на себум – за здрав скалп.

– Масло от таману – Създава бариера върху косъма, която помага за заключване на хидратацията вътре и прави косата по-силна.

С масло от шафранка в допълнение към Eleo Golden Elixir.

Натуралното масло от шафранка е богато на омега 6 и съдържа омега 9, които имат отлично подхранващо действие за косата. Неговата лека текстура осигурява хидратация и блясък, без да я омазнява или утежнява.

Завършете разкрасяващите ритуали eleo с няколко капки от Подхранващо олио за коса с мигновено действие ELEO преди или след стилизиране върху суха или мокра коса (2 пръскания за коса със средна дължина). Достатъчни са само няколко капки – разтъркайте между дланите и разнесете равномерно по дължината на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • За коса със средна дължина – натиснете помпичката 2 пъти. При дълга коса сложете малко повече, а при къса – намалете количеството.
  • Разтрийте олиото между дланите си.
  • Разнесете равномерно по дължината върху суха или влажна коса. Не отмивайте.

Открийте копринената милувка на ценните масла ELEO! И докато се радвате на сияйна прическа, Подхранващо олио за коса с мигновено действие ELEO на Орифлейм ще действа на косъма отвътре навън, за да се наслаждавате на все по-здрава и по-красива коса ден след ден.

САМО до 7 НОЕМВРИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 16,99 лв. Ще го откриете на стр.27 в актуалния каталог 16 – Код: 38600

Share This