Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подхранващо и възстановяващо олио за коса с нощно действие Eleo

podhranvashho-i-vzstanovyavashho-olio-za-kosa-s-noshhno-deystvie-eleo

Подхранващо и възстановяващо олио за коса с нощно действие Eleo

Осигурява ефективно възстановяване в дълбочина и подхранване за ВСЕКИ ТИП КОСА.

Насладете се на луксозна, дълбокоподхранваща грижа за косата през нощта! Обогатено с четири ценни, натурални масла – от легендарната камелия, арган, репей и роза, Подхранващо и възстановяващо олио за коса с нощно действие Eleo възстановява и подхранва косата, докато спите! Лека, неомазняваща формула, която не остава по възглавницата и действа активно през цялата нощ, възстановяйки косата косъмче по косъмче. Събудете се с косата, за която винаги сте мечтали: по-мека, по-гладка, по-сияйна и по-силна!

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – естествено арганово масло! Прониква в дълбочина, за да заздрави, ревитализира и изглади косъма. Създава естествена защитна бариера, която предпазва от увреждане.

РЕЗУЛТАТИ:

– След употреба косата се усеща подхранена – 99% са съгласни. (Тестванo от потребители, в комбинация с шампоан & балсам Eleo)

– Осигурява ефективно възстановяване в дълбочина & подхранване за всеки тип коса.

За максимален ефект използвайте заедно с шампоан и балсам за коса от луксозната серия Eleo. Ще откриете продуктите от серията на стр.58-59 в актуалния каталог 9.

През ЮНИ Подхранващо и възстановяващо олио за коса с нощно действие Eleo е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 17,99 лв. Ще го откриете на стр.116 в актуалния каталог 6. – Код: 34907

Share This