Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Giordani Gold Original

podarchen-komplekt-giordani-gold-original

Подаръчен комплект Giordani Gold OriginalКрасив подаръчен комплект с класическия, страстен аромат на Giordani Gold Original, изграден около нотките на портокалов цвят. Комплектът включва парфюмна вода и ароматен крем за тяло.

  1. Парфюмна вода Giordani Gold Originalизкуството на красивия живот!

Великолепна парфюмна вода с основа от бели цветя и дървесина, създадена за жената, която живее страстно. Портокаловият цвят – изтънчено бижу в парфюмерията – е в сърцето на този изискан аромат. Като ценно злато всяко портокалово цветче допълва елегантния свят на Giordani Gold и излъчва топлината и страстта на жената, която ухае на него.

За АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: лимон, портокал, мандарина.

Сърцевина: портокалов цвят, жасмин, бяла лилия.

Основа: пачули, мускус, мъх.

Парфюмна вода Giordani Gold Original на Орифлейм – аромат топъл, изискан, в елегантно шишенце с изящни златисти тонове. Високо качество и лукс, достъпни за всеки. Гарантирана дълготрайност – ще се радвате на това великолепно ухание през целия ден! – Код: 32150

  1. Ароматен крем за тяло Giordani Gold Originalлуксозен крем за тяло, който подхранва и ароматизира кожата с прелестното ухание на парфюмна вода Giordani Gold Original.

Комплектът е в красива подаръчна кутия – готов за подаряване! През НОЕМВРИ на специална празнична цена от Орифлейм – 34,99 лв. Ще го откриете на стр.21 в актуалния каталог 11. – Код на комплекта: 35964

Share This