Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Eclat Homme Sport

podarchen-komplekt-eclat-homme-sport

Подаръчен комплект Eclat Homme Sport – аромат мъжествен и стилен! Небрежна елегантност, вдъхновена от Средиземноморието! САМО през ДЕКЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 29,99 лв.

Комплектът включва:

  1. Тоалетна вода Eclat Homme Sport на Орифлейм – създадена за уверения мъж със спортен дух. Енергизиращ и свеж, с топли дървесни нотки, този великолепен мъжки аромат е перфектен както за работа, така и за свободното време. Нотките нежно кадифе и интензивно ободряващ бергамот от Южна Франция и мандарина са в абсолютна хармония в Тоалетната вода Eclat Homme Sport на Орифлейм. Микс от дървесни нотки и мирис на море, тя излъчва комбинация между ободряваща жизненост и непринудена елегантност и е създадена за уверения мъж, който се радва на всеки миг.

За АРОМАТНИТЕ НОТКИ

Връхни нотки: мандарина, бергамот, розов пипер.

Сърцевина: бял кимион, риган.

Основа: кедър, велур, боб „Тонка”, пачули, мускус.

  1. Рол-он дезодорант Eclat Homme Sport със същия свеж, енергизиращ аромат, в който прелестно се съчетават велур и бергамот. Ободряващите нотки на дървесина и море носят усещане за небрежна елегантност за уверения мъж, който обича живота. С нова, още по-наситена формула за дълготрайна свежест.

Бъдете свежи и уверени с комплекта Eclat Homme Sport! Традиционен избор за свежест през целия ден! САМО до края на ДЕКЕМВРИ на специална празнична цена от 29,99 лв. от Орифлейм! Ще го откриете на стр.29 в коледния каталог 12 на Орифлейм. – Код на комплекта: 43851.

Share This