Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Подаръчен комплект Divine

podarchen-komplekt-divine

Подаръчен комплект Divine – за нейния бляскав стил! Същият легендарен аромат DIVINE сега в парфюмна вода и ароматен крем за тяло.

Подаръчен комплект Divine за жената, която не се нуждае от специален повод, за да заблести – тя е звезда всеки ден! Допълнете вдъхновяващия й начин на живот с легендарен аромат, който излъчва звезден стил… и се задържа дълго върху кожата й!

Подаръчен комплект Divine съдържа:

  1. Парфюмна вода Divine (38497) – излъчвайте сила и вътрешна красота, които блестят ярко и изпълват пространството около Вас с този завладяващ аромат – сега с още по-добро качество за дълготраен ефект.

Великолепен бял букет от фрезия и лилия блести в сърцето на уханието, докато освежаващи нотки му придават ефирност и лекота, за да превърнат омагьосващия аромат в перфектен за всеки ден.

В красива бутилка с нов дизайн, вдъхновен от роклите във висшата мода, бляскавата синя Парфюмна вода Divine излъчва стил и изисканост.

АРОМАТНИ НОТКИ – цветя, плодове, дървесина

– сандалово дърво,

– лилия,

– фрезия,

– виолетка.

ОСНОВНИ НОТКИ – лилия и фрезия

Великолепен бял букет от лилия и фрезия блести в сърцето на аромата, създават усещане за неподражаема изтънченост за блясък всеки ден. Ухание, с което ще се чувствате защеметяващо.

  1. Ароматен крем за тяло Divine (41545) – за да придадете на кожата си мекота, гладкост и легенрадното ухание на Divine. Луксозен хидратиращ крем за тяло с с богата текстура и изтънчения аромат на Divine – изкусителна комбинация на плодови и дървесни нотки, които подчертават нежната сърцевина от орхидея. Великолепно ароматно изживяване, което допълва и прави уханието на парфюмната вода още по-дълготрайно.

Потопете се в света на блясъка! Нека звездата във Вас заблести с Подаръчен комплект Divine! През НОЕМВРИ на специална празнична цена от Орифлейм – 34,99 лв. Ще го откриете на стр.33 в актуалния каталог 11. – Код на комплекта: 141254

Share This