Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Почистващ шампоан против пърхот DUOLOGI

pochistvashh-shampoan-protiv-prhot-duologi

Почистващ шампоан против пърхот DUOLOGI

Клинично тестван почистващ шампоан, който детоксикира и освежава скалпа. Почиства косата и видимо намалява пърхота за 2 седмици и в дългосрочен план.

Регулира производството на себум за дълготрайно облекчаване на пърхота – ефективно намалява времето за омазняване. Това позволява по-голям интервал между измиванията.

Свежата, ароматна текстура помага на косата и скалпа да се чувстват чисти и здрави.

Клинично доказани РЕЗУЛТАТИ:

– Салициловата киселина помага за екфолииране на външния слой на кожата.

– Комплексът Dandzi е насочен към бактериите. Възстановява баланса на микробиома на скалпа и създава идеалната основа за здрава коса.

– Видимо намалява пърхота след 2 седмици.

– Помага за отстраняването на натрупаните замърсявания

– Контролира производството на себум за дълготрайно премахване на пърхота.

СЪСТАВКИ:

Формулиран с активни съставки за коса и скалп плюс съставки за грижа за кожата, за почистване, овлажняване и грижа за косата от корените.

Салициловата кислина се насочва към причината за появата на пърхота, като помага за ексфолирането на външния слой на кожата, премахва натрупването на себум и намалява люспите. Нежно разграждайки и отделяйки мъртвите кожни клетки, тя помага да се разкрие нов свеж слой кожа на скалпа – като същевременно помага за поддържане на влагата, балансира микробиома на скалпа и предотвратява сърбежа.

Dandzi Complex ефективно елиминира пърхота с двойно действие. Клинично доказано видимо намалява люспите за 2 седмици. Насочен към бактериите, за които е известно, че засилват пърхота, този иновативен екстракт възстановява баланса на микробиома на скалпа, за да предотврати бъдещо лющене; освен това регулира производството на себум, осигурявайки незабавно и дълготрайно облекчение.

– Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони, нашите високоефективни продукти се грижат за косата и скалпа.

Почистващ шампоан против пърхот DUOLOGI почиства косата, освежава скалпа и видимо намалява пърхота за 2 седмици и в дългосрочен план.

САМО до 19 ЮНИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 10,99 лв. Ще го откриете на стр.44 в актуалния каталог 8. – Код: 44951

Share This