Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI

pochistvashh-eksfoliant-za-skalp-protiv-prhot-duologi

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI за здрава и красива коса!

Детоксикиращ ексфолиант с двойно действие за дълбоко ексфолииране на скалпа без премахване на естествените мазнини. Помага за отстраняване на замърсяванията за поддържането на красива и здрава коса.

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI е без парабени, оцветители и отмиващи се силикони

КАК ДЕЙСТВА:

– Салициловата киселина помага за нежното ексфолиране на мъртвите кожни клетки, за освежаване на скалпа и намаляване на пърхота.

Клинично доказано значително намаляване на пърхота след 1-та употреба.

– Седмична детокс грижа за съживяване и ребалансиране на скалпа.

СЪСТАВКИ:

Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI е формулиран с активни съставки за коса и скалп, плюс съставки за грижа за кожата, за почистване, овлажняване и грижа за косата от корените.

Салициловата кислина се насочва към причината за появата на пърхота, като помага за ексфолирането на външния слой на кожата, премахва натрупването на себум и намалява люспичките пърхот. Нежно разграждайки и отделяйки мъртвите кожни клетки, тя помага да се разкрие нов свеж слой кожа на скалпа – като същевременно помага за поддържане на влагата, балансира микробиома на скалпа и предотвратява сърбежа.

Перлите от пемза и хидратиран силициев диоксид отстраняват мъртвите кожни клетки, мръсотията и натрупаните продукти върху скалпа, като помагат за отпушване на порите и балансиране на секрецията на себум.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Масажирайте гел текстурата върху мокър скалп, за да я превърнете в мека ексфолиираща пяна за дълбоко почистване преди нанасянето на шампоана, като част от седмичната грижа за косата – максимум два пъти седмично.

САМО до 6 МАРТ Почистващ ексфолиант за скалп против пърхот DUOLOGI е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,49 лв. Ще го откриете на стр.145 в актуалния каталог 3. – Код: 44966

Share This