Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Пилинг разтвор с 6% алфахидрокси киселини NovAge ProCeuticals

piling-raztvor-s-6-alfahidroksi-kiselini-novage-proceuticals

Пилинг разтвор с 6% алфахидрокси киселини NovAge ProCeuticals

Ексфолииращ разтвор с 6% алфахидрокси киселини (AHA): млечна киселина и гликолова киселина. Ексфолиира външния слой на кожата по химичен път за отстраняване на мъртвите клетки и ускоряване на клетъчното обновяване. За по-гладка, по-здрава на вид кожа. Дерматологично и потребителски тестван продукт.

ЗА АКТИВНАТА СЪСТАВКА на Пилинг разтвор с 6% алфахидрокси киселини NovAge ProCeuticals:

Алфахидрокси киселините (АНА) са естествени киселини, които подпомагат естествения процес на ексфолииране в кожата чрез отстраняване на сухите, мъртви кожни клетки на повърхността й, за да позволят формирането на новите клетки. Това помага за възстановяване на баланса, намаляване появата на фини линии и бръчки, разширени пори, тъмни петна и пъпки.

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ:

 • ПОРИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПОЧИСТЕНИ И СВИТИ (88% са съгласни, след 7 дни, 92% са съгласни, след 14 дни)*
 • ИЗГЛАЖДА ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА (88% са съгласни, след 7 дни, 89% са съглсани, след 14 дни)*
 • НАМАЛЯВА ЗАГРУБЯВАНЕТО НА КОЖАТА (94% са съгласни, след 7 дни, 91% са съгласни, след 14 дни)*

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

 • Нанасяйте върху чиста, суха кожа.
 • Нанасяйте 1-2 капки равномерно върху цялото лице и шията след почистване на лицето. Избягвайте зоната около очите. Нанасяйте САМО ВЕЧЕР.
 • Завършете, като нанесете крем за околоочния контур, серум и хидратиращ крем както обикновено.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

 • Може да използвате заедно с останалите продукти NovAge, за да третирате специфични недостатъци за ограничен период от време.
 • Нанасяйте вечер върху почистена кожа
 • Нанасяйте SPF и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт.
 • ­ Не използвайте върху наранена/увредена кожа.

­ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪВЕТИ при употреба:

 • Въведете алфахидрокси киселините ПОСТЕПЕННО в грижата за кожата, особено ако тя е СУХА ИЛИ ЧУВСТВИТЕЛНА. Ако кожата Ви е много суха или чувствителна, направете тест за поносимост преди употребата на продукта. Ако страдате от заболяване на кожата, не използвайте продукта преди да се консултирате с лекар.
 • Бъдете внимателни с употребата на алфахидрокси кислините, тъй като прекалено голямото количество от продукта може да доведе до нежелани реакции на кожата, като лющена, зачервяване или парене.
 • Нанасяйте САМО ВЕЧЕР, тъй като алфахидрокси киселините могат да направят кожата ви чувствителна към слънцето и да предизвикат раздразнение. Нанасянето вечер също дава на продукта достатъчно време да подейства.
 • Пилинг разтворът с алфахидрокси киселини има pH 3.8-4.2, което е по-ниско от нормалното pH за кожата. Това е необходимо, за да се гарантира, че са осигурени оптимално добри условия за действието на млечната и гликоловата киселини и постигането на желаните резултати. Докато използвате алфахидрокси киселините, кожата ви ще усети слабата промяна в нивата на pH change. Тя обаче е невероятно адаптивна и ще възстанови нормалните за нея нива на pH в рамките на няколко часа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ С ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА NOVAGE:

Предложения за последователността на продуктите:

За употреба вечер:

 1. Почистване
 2. Грижа: Пилинг разтвор с 6% алфа-хидрокси киселина NovAge ProCeuticals
 3. Очи
 4. Серум
 5. Хидратиране

САМО до 10 ЯНУАРИ Пилинг разтвор с 6% алфахидрокси киселини NovAge ProCeuticals е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 36,99 лв. Ще го откриете на стр.76 в актуалния каталог 1. – Код: 40878

Share This