Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода SE Swedish Experience Blazing Warmth

parfyumna-voda-se-swedish-experience-blazing-warmth

Насладете се на топлината на новото начало с Парфюмна вода SE Swedish Experience Blazing Warmth. Напомнящ за озаряващи пламъци, ободряващият интензивен аромат излъчва радост и оптимизъм. Опушените нотки на бреза извикват топли чувства, докато ароматната експлозия на златни цветчета вратига завладява със свежестта си. Бляскаво и контрастно, очаква ви изненадващо преживяване за сетивата.

ЗА АРОМАТНИТЕ СЪСТАВКИ:

Връхни нотки: портокал, зелена ябълка, водни нотки,

Сърцевина: жасмин, борови иглички, цветове златна вратига,

Основа: опушена бреза, амбра, артемизия.

ОСНОВНИ НОТКИ – акорд от златни цветове вратига и опушена бреза.

С наситен аромат и неустоима свежест, цветовете златна вратига изпълват аромата с експлозия от естествена енергия и позитивизъм. Тази женствена свежест контрастира на наситените дървесни нотки на опушена бреза, напомнящи за запалена камина.

В бутилка с модерен, минималистичен дизайн с артистичен колаж на ключовите ароматни нотки върху капачката. Изработена е от рециклирано стъкло и е напълно прозрачна. Цветът се дължи на парфюмната вода.

Насладете се на топлината на новото начало с ободряващо интензивна парфюмна вода, от която струи радост и оптимизъм. Почувствайте разцъфващите емоции на новото начало с Парфюмна вода SE Swedish Experience Blazing Warmth! САМО до 27 МАРТ на специална промоционална цена от Орифлейм – 30,99 лв. Ще я откриете на стр.41 в актуалния каталог 4. – Код: 38571

Share This