Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Possess Absolute Man

parfyumna-voda-possess-absolute-man

Парфюмна вода Possess Absolute Man – разкрийте своята абсолютна сила!

Дързък, динамичен  аромат за мъже, в който се усеща героичната им сила. С епична аура от пикантни подправки, контрастиращи с топли аромати и дървесни акорди, които разкриват мощно мъжко присъствие.

Бъдете готови да се извисите с Парфюмна вода Possess Absolute Man, която разкрива вашата абсолютна героична сила.

Пикантните акорди на свеж черен пипер излъчват мощно мъжко присъствие в дървесния аромат с топла канела и богато сандалово дърво.

Размивайки границите между вечните богове и човека, всяко впръскване на Парфюмна вода Possess Absolute Man ви зарежда със сила и решителност, при които победата е единствената ви опция.

СЪСТАВКИ:

Пикантна експлозия от свеж черен пипер се слива с мъжествени връхни нотки от кардамон и мащерка, за да събудят героичната ви сила още с първата капка. Ароматните аспекти на лавандула, здравец и топла канела подхранват вродената ви сила.

Смелите амброви нотки на Ambrostar®, ванилов бензоин и богато сандалово дърво засилват интензивността на аромата, с който се извисявате над останалите.

Семейство аромати – дървесно-пикантен

АРОМАТНИ НОТКИ:

Връх: черен пипер, кардамон, мащерка

Сърцевина: лавандула, здравец, канела

Основа: Ambrostar®, бензоин, сандалово дърво

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – черен пипер

Дръзката, пикантна експлозия от свеж черен пипер от Мадагаскар, изпълнена с двойственост и характер, излъчва сила и мъжественост.

Модерни и многолики нюанси на бор, свежа трева и леки портокалови нотки в съчетание с пресни зрънца черен пипер създават динамично присъствие.

Превърнете всяко предизвикателство в неповторима победа с Парфюмна вода Possess Absolute Man! До 19 ДЕКЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 36,99 лв. Ще откриете този модерен, дързък аромат на стр.122 в актуалния каталог 18. – Код: 45357

Share This