Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Paradise

parfyumna-voda-paradise

Парфюмна вода Paradise – истинско райско ухание! Създадена за дамите с изтънчен вкус и собствен стил!

Жената в стил Paradise е фина, изискана, свикнала само с най-доброто. За нея животът е като безкраен летен бриз. Наслаждава се на всички радости, които животът й поднася. Има изискан вкус и се обгражда с красота. Това е жена, която знае какво й подхожда и има собствен стил.

Вдъхнете от очарованието на живота с магията на Парфюмната вода Paradise. Деликатната красота на божура се смесва с нежни венчелистчета жасмин и пикантен розов пипер, преди да се слее с чувствеността на кедър и мускус, лек и нежен като коприна.

Лека, свежа и пикантна в началото, парфюмната вода Paradise постепенно се преобразява в чуствен, нежен, замайващ аромат.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: фрезия, розов пипер, черен пипер.

Сърцевина: момина сълза, божур, жасмин.

Основа: кедър, мускус.

Бутилката е също толкова луксозна и изтънчена като самия аромат! Изключително женствена и естетически издържана, бутилката на парфюмна вода Paradise е направена от висококачествено, тежко стъкло, а впечатляващата капачка е деликатно украсена с вградени златни плочки.

Време е за цветя! Вдъхнете от очарованието на живота с магията на Парфюмната вода Paradise – луксозна, изтънчена, женствена… СЕГА на специална промоционална цена! Ще я откриете на стр.111 в актуалния каталог 6 на Орифлейм. – Код: 23853.

Share This