Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Love Potion в комплект с крем за тяло и спрей за тяло

parfyumna-voda-love-potion-v-komplekt-s-krem-za-tyalo-i-sprey-za-tyalo

Парфюмна вода Love Potion в комплект с крем за тяло и спрей за тяло с изкусително шоколадово ухание!

Перфектният подарък за жената с блясък в очите – завладяващ аромат в уникална бутилка. Подчертайте своята привлекателна сила с крем за тяло и спрей дезодорант от същата колекция. Подарете си миг шоколадово изкушение!

  1. 1. Парфюмна вода Love Potionза жената, излъчваща съблазнителен чар, около която витае нещо мистериозно – сякаш знае всички тайни. Аромат, вдъхновен от силата на алхимията и магията. Аромат, който като магически елексир превръща жената в чувствена съблазнителка. Съблазнително ухание на пикантен джинджифил, разцъфнал какаов цвят и шоколад.

В основата на Парфюмна вода Love Potion на Орифлейм участват две съставки – едни от най-известните афродизиаци в света – джинджифил и шоколад. Джинджифилът придава чувственост на аромата. Какаовият цвят, пресните мандарини и благоуханната ванилия придават екзотична нотка на този неустоим аромат. Парфюмна вода Love Potion на Орифлейм придава страст на личността на своята притежателка, която я отличава от останалите и я прави още по-забележима.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: ром, джинджифил, мандарина.

Сърцевина: ванилия, бяла лилия, какаов цвят.

Основа: сандалово дърво, боб „Тонка”, шоколад.

Флаконът на Парфюмна вода Love Potion на Орифлейм допълва уникалността на аромата. Извитата му капковидна форма символизира капката магически елексир, която има властта да преобразява – променя своя цвят от черно до наситено червено.

През ДЕКЕМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 25,99 лв. – Код: 22442

  1. Ароматен крем за тяло Love Potion – Запазете мекотата на кожата си със страстното ухание на Love Potion на Орифлейм. Кремът с по-висока концентрация на уханието разпалва чувствата с привлекателен аромат на джинджифил, каков цвят и шоколад. Отдайте се на неустоимо пробуждане на сетивата.
  2. Спрей за тяло Love PotionНасладете се на съблазнителната аура на Love Potion с нейните изкусителни нотки пикантен джинджифил, какаов цвят и шоколад. Спрей за тяло с висока ароматна концентрация за незабравимо уханно изживяване.

Надграждането на парфюма с крем за тяло и спрей дезодорант със същото ухание е перфектният начин да го направите по-дълготраен и да дарите кожата си с щедра доза хидратация.

 

САМО през ДЕКЕМВРИ  Подаръчен комплект Love Potion е на специална промоционална цена от Орифлейм – 27,99 лв. – Код на комплекта: 732741

Share This