Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Live In Colour

parfyumna-voda-live-in-colour

Парфюмна вода Live In Colour на Орифлеймподарък от цветя!

Наслаждавайте се на живота и се потопете в цветната магия на ярък флорален аромат с Парфюмната вода Live in Colour. Фините капчици от стилната помпичка ще дарят сетивата Ви с ароматна експлозия от акорди на свежи цветя и сочни плодове. Парфюмна вода Live In Colour на Орифлейм – ароматен букет от цветни ухания в стилно шишенце с ретро помпичка.

Основни ароматни съставки:

Флорални и плодови акорди:

Връхни нотки: розов ревен, червен касис.

Сърцевина: цвете „Фойерверк”, лотос.

Основа: мускус, бял кехлибар, амбра.

За парфюмериста:

Създател на Парфюмна вода Live In Colour е Alienor Massenet. Независима и малко непокорна, Alienor е открила своето изразно средство – парфюмa. Както бижутер, който избира скъпоценни камъни за своето творение, така Alienor Massenet обича изтънчените и наситени съставки. За да създаде наистина въздействаща ароматна флорална експлозия, Alienor избира да подчертае уникалните нотки на цветето “Фойерверк”. Познато с латинското име Butomus Umbellatus, то изразява перфектно разцъфването на природата – като прелестна заря от аромати и цветове.

Alienor Massenet е създала запомнящи се аромати за Armani, Lancome, Chloe и Viktor & Rolf.

Насладете се на радостта от живота с енергичната експлозия от флорални нотки! САМО СЕГА на специална промоционална цена от 29.99 лв.!

Живейте цветно с Парфюмна вода Live In Colour! Ще я откриете на стр.27 в актуалния каталог 8 на Орифлейм. – Код: 33964

Share This