Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale

parfyumna-voda-giordani-gold-essenza-sensuale

Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale – ПАРФЮМ – чувствена интерпретация на легендарния Giordani Gold Essenza, с който да се насладите на миг блаженство. Луксозната, висококонцентрирана флорална парфюмна вода може да поднесете към кожата си с финес благодарение на лекото на докосване с иновативния апликатор.

Поднесете на сетивата си луксозна наслада с помощта на изисканото ухание на  Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale.

През вековете парфюмът е бил асоцииран с царственост, благородство и аристократичност. Представите си как една кралица седи пред тоалетката си и се любува на прическата, разкошната рокля, осанката си преди да слезе в балната зала… Остава един последен щрих – отваря флакон с ценен аромат и докосва с корковата запушалка всяка от китките си, зад ушите, деколтето. Този стар като времето жест е бил част от ритуала на много знатни жени в историята.

Сега и ние имаме възможност да изпитаме това усещане, благодарение на уникалния дизайн на капачето на Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale. При развиване на капачето му апликаторът прецизно дозира капка от аромата, която остава капсулирана до момента на контакт с кожата. Специалният апликатор е модерна интерпретация на стария автентичен начин за нанасяне на луксозни парфюми като този.

Няколко докосвания върху стратегическите зони са достатъчни, за да ви обгърне нежният аромат на портокалов цвят, който ще ви накара да се чувствате още по-красиви и специални.

ОСНОВНИ АРОМАТНИ СЪСТАВКИ в Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale: гардения, портокалов цвят, бурбонска ванилия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  1. Отвъртете и махнете капачето.
  2. Нанесете по капка директно върху точките на пулса (шията, китките, от вътрешната страна на лактите, зад ушите).
  3. Завъртете капачето и затворете шишенцето, за да заредите апликатора за следващото нанасяне.

САМО до края на ОКТОМВРИ Парфюмна вода Giordani Gold Essenza Sensuale е на с най-добра цена за годината от Орифлейм – 24,99 лв. Ще я откриете на стр.92 в актуалния каталог 10. – Код: 38354

Share This