Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Eclat Nuit за Него

parfyumna-voda-eclat-nuit-za-nego

Парфюмна вода Eclat Nuit за Него – елегантност и изящество, вдъхновени от френската парфюмерия, за да се потопите се в магията на нощен Париж!

Независимо къде ще ви отведе нощта, ще бъдете посрещнати от бляскавата енергия на безброй светлини. Чувствайте се привлекателни и красиви, докато Eclat Nuit излъчва чувствеността на парижките нощи.

Колекцията Eclat на Орифлейм е създадена в най-добрите традиции на френската парфюмерия. За пръв път Eclat представя аромат с концентрация на парфюмна вода.

Вдъхновени от френската парфюмерия, мъжките аромати Eclat винаги са изградени около кожения акорд. От 16-ти век парфюмните есенции, създадени в Грас, се използват за ароматизиране на кожени ръкавици и са формирали основите на френската парфюмерийна индустрия, каквато я познаваме днес.

В Парфюмна вода Eclat Nuit за Него нотката на черна кожа е съчетана с дървесни, опушени и тютюневи нюанси. Комбинацията на топлата нотка на кожа с лукс и елегантност придава на аромата особено чувствен характер.

Ароматът е нежен, приятен, ненатрапчив. В него има някаква сладка нотка, но тя е лека и едва доловима.

ПИРАМИДА на ароматните нотки:

Тип на аромата: дървесен, цветен, пикантен

Връхни нотки: бергамот, мандарина,

Сърцевина: здравец, розмарин

Основа: черна кожа

Усетете страстта на парижките нощи с Парфюмна вода Eclat Nuit за Него! САМО до 14 ФЕВРУАРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 30,99 лв. – Код: 40790

Share This