Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Divine Idol

parfyumna-voda-divine-idol

Парфюмна вода Divine Idol на Орифлейм – блясък и увереност в бутилка! Идеалният подарък за бляскавата, уверена и стилна дама, която озарява с присъствието си. Тя е повече от божествена – тя е ИДОЛ.

САМО през ЯНУАРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 22,99 лв.

Парфюмна вода Divine Idol на Орифлейм е аромат, достоен за съвременната богиня – елегантна, уверена, харизматична! Жената в стил Divine Idol е стремителна, решителна и в същото време грациозна и чаровна. Парфюмна вода Divine Idol на Орифлейм е перфектният аромат за пролетта и лятото, в който са съчетани красотата и нежността на бели цветя, златен ирис, червени плодове, амбра, мускус!

В Древен Египет бляскавият ирис бил символ на сила и величие. Днес е едно от най-ценените цветя в света на парфюмерията – почетната съставка в някои от най-престижните аромати в света. Златният ирис придава усещане за свежест в сърцето на Парфюмна вода Divine Idol и оставя впечатление за неподправен лукс.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: червени плодове, мандарина, нероли.

Сърцевина: златен ирис, бели цветя.

Основа: мускус, амбра, шипрови нотки.

Потопете се в разкошен блясък с Парфюмна вода Divine Idol на Орифлейм – дързък ароматен блясък, неизчерпаема увереност, хипнотична чувственост. Неусетно омагьосвате с очарователното си присъствие. Освободете богинята в себе си и заявете своето великолепие! – Код: 31297

САМО през ЯНУАРИ при покупка на Парфюмна вода Divine Idol вземете и спрей дезодорант със същото великолепно ухание САМО за 4,99 лв.!Код: 32490

Ще откриете СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА на Орифлейм на стр.18 в актуалния каталог 1.

Share This