Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Amber Elixir Mystery

parfyumna-voda-amber-elixir-mystery

Разкрийте Вашата мистериозна чувственост с Парфюмна вода Amber Elixir Mystery! Мистериозна като дълбините на морето! Луксозен аромат, създаден да разкрие вътрешната чувственост и загадъчност у всяка жена. Оставете следа от чувственост с мистериозната аура на червен кехлибар от Балтийско море! САМО през НОЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 24,99 лв.

Екзотичният мистериозен aромат, с нашепване за женственост, разкрива тайните на омагьосващия червен кехлибар от Балтийско море с неговата дълбока, страстна красота. Към нотките червен кехлибар са добавени и ароматни нотки  червена лилия, за да издигнат уханието до нови висоти на изтънчеността.

За АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: цитруси, ванилия;

Сърцевина: червена лилия;

Основа: амбра, червен кехлибар.

ОСНОВНА НОТКА:

Екзотичната червена лилия е звездата сред топлите нотки на аромата Amber Elixir Mystery, който създава усещане за кадифена мекота, допълваща чувството за лукс и загадъчност.

Покажете Вашата чувственост с този чувствен, спиращ дъха аромат!

Почувствайте магията на Парфюмна вода Amber Elixir Mystery! Нейното чувствено ухание обгръща в мистерия и елегантност дамата, която е с него.

Кой е създателят на това мистериозно ухание? Emilie Coppermann e парфюмерист, носител на световни награди. Позната е с нейните женствени, но и дръзки творения. “Обичам аромати, които носят елемент на изненада… Ярка нотка, предизвикваща усмивка.” – казва Emilie Coppermann.

Парфюмна вода Amber Elixir Mystery – аромат женствен и нежен и в същото време дързък и мистериозен. Ще я откриете на стр.59 в актуалния каталог 11. – Код: 35681

Share This