Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюмна вода Amber Elixir Crystal

parfyumna-voda-amber-elixir-crystal

Парфюмна вода Amber Elixir Crystal на Орифлейм! За модерната жена, която обича да експериментира и се наслаждава на новите си впечатления.

Вдъхновен от мистериозните дълбини на Балтийско море, ароматът на Орифлейм Amber Elixir Crystal е перфектният пролетно-летен аромат – свеж и подчертано чувствен.

Парфюмна вода Amber Elixir Crystal комбинира свежестта на морето и топлото привличане на естествения кехлибар. Този мистериозен аромат ще Ви омагьоса с бляскави нотки балтийски кехлибар, сърцевина от черен кимион и утихващи акорди на кафява захар. Едно вълнуващо, незабравимо пътешествие в света на свежестта и страстта.

ЗА АРОМАТНИТЕ НОТКИ:

Връхни нотки: грейпфрут, воден акорд, балтийски морски акорд

Сърцевина: портокалов цвят, синчец, теменужка

Основа: тръстикова захар, ванилия, кокосово мляко

Ароматните нотки се съчетават хармонично и създават усещане за морска прохлада и свежест. Един наистина топъл, пикантен, женствен и много дълготраен аромат!

С омагьосващия цвят на морски дълбини флакончето на Парфюмна вода Amber Elixir Crystal изглежда необикновено и в същото време стилно. Бутилката напомня тази на класическия аромат Amber Elixir, допълнена от омагьосващата сила на океанско синьо и луксозното, чувствено докосване на розово злато.

САМО до 25 АПРИЛ Парфюмна вода Amber Elixir Crystal е на специална промоционална цена от Орифлейм – 33.99 лв. за 1 бр., а при покупка на 2 аромата – по 29,99 лв. всеки. Ще я откриете на стр.49 в актуалния каталог 6. – Код: 42865.

Share This