Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom

parfyum-giordani-gold-essenza-blossom

Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom – съвършено, дълготрайно качество в бутилка!

С НАЙ-ВИСОКАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ от всички аромати Giordani Gold!

Парфюмът с цвят на розово злато излъчва неподражаем лукс. Подходящ е за дамите, които искат да подчертаят и извисят елегантността си.

Излъчвайте модерна елегантност с Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom! Създаден с обичаните нотки на портокалов цвят, преплетени с деликатна камелия и богат жасмин, за създаването на акорда Rose Gold Accord. Топлите и чувствени финални нотки подчертават индивидуалността Ви и превръщат Giordani Gold Essenza Blossom в безценно ароматно бижу. В красива луксозна бутилка, декорирана с детайли от истинско 18-каратово розово злато върху капачката. Парфюмът проблясва през плътната стъклена бутилка и излъчва безупречен стил във всяко отношение.

В Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom се комбинират портокалов цвят, камелия и жасмин, за да създадат акорда Rose Gold, носещ блясъка на розовото злато. Розовото злато често е предпочитано от бижутерите при създаването на бижу за специално събитие.

ФЛОРАЛНИ НОТКИ: портокалов цвят, жасмин самбак, акорд camellia celebratissimа, ванилия.

ЗВЕДНА СЪСТАВКА:

Звездата в този аромат е камелията, позната още като “цветето на лукса”. Нейният акорд е израз на нежността и придава мекота на уханието. Култивиран за първи път в Кралския дворец Coserta в Тоскана, изящният сорт Celebratissima е олицетворение на празника и лукса.

Подарете си съвършено, дълготрайно качество с Парфюм Giordani Gold Essenza Blossom! Обгърнете се в топлината и чувствеността на това изискано ухание за неповторимо излъчване.

САМО до 19 ЮНИ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 51,99 лв. Ще откриете парфюма на стр.147 в актуалния каталог 8. – Код: 38534

Share This