Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм Eclat Style

parfyum-eclat-style

Парфюм Eclat Styleпървият ПАРФЮМ ЗА МЪЖЕ на Орифлейм!

Насладете се на най-изтънчения парижки стил с Eclat Style. Класически, луксозен ПАРФЮМ за мъжа, перфектен по природа. Луксозна версия на легендарния аромат Eclat Homme. Изискан, дълбок аромат за стилния и модерен мъж, който е и почитател на класиката.

Мъжът в стил Eclat Style е умен и галантен, олицетворение на парижката елегантност и чар. Олицетворение на парижкия чар и елегантност парфюм Eclat Style е едно наистина изтънчено ухание за Него. Класически и в същото време модерен аромат, създаден от двама майстор парфюмеристи около ексклузивния акорд De Laire Sellier.

ЛУКСОЗЕН АКОРД DE LAIRE

Ароматът на Eclat Style е създаден около една от най-луксозните и стилни съставки в парфюмерията – акордът De Laire. Майстор парфюмеристите Emilie Coppermann и Alienor Massenet майсторски добавят към силните, благородни нотки кожа изтънчеността на ирисовия цвят, за да създадат ексклузивния акорд De Laire Sellier.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: грейпфрут, розмарин, кардамон;

Сърцевина: кожа, ирис, здравец;

Основа: амбра, ветивер, тамян.

САМО до 23 АВГУСТ – с най-добра цена за годината от Орифлейм – 31,99 лв. и с ПОДАРЪК – мостра на Коригираща основа Waunt Woke Up Like This и мостра на тоалетна вода Elvie. Ще откриете офертата на стр.29 в актуалния каталог 10. – Код: 34522

Share This