Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм Eclat Mon Parfum на Орифлейм

parfyum-eclat-mon-parfum-na-oriflame

Парфюм Eclat Mon Parfum на Орифлейм – бляскав, модерен, аристократичен ПАРФЮМ – връх в колекцията аромати Eclat!

Насладете се на първокласна парфюмерия от Париж! Покажете Вашето френско очарование с Eclat Mon Parfum на Орифлейм и очаровайте всички около Вас! Днес сте това, което винаги ще бъдете – сияйна фигура, излъчваща елегантност и женствен стил. С Eclat Mon Parfum Вие сте символ на парижкия финес и изтънченост…

Eclat Mon Parfum на Орифлейм е в най-луксозната форма сред ароматите – парфюма. Две са специалните съставки, които правят Eclat Mon Parfum наистина забележителен – акордът DeLaire Boudoir, изграден около нотките бял ирис. ORIFLAME Е ПЪРВАТА МАРКА В СВЕТА, която използва акорда DELAIRE BOUDOIR при създаването на свой парфюм – Eclat Mon Parfum. Нашият акорд DeLaire съдържа най-добрите нотки на бял ирис – легендарен символ на френското кралско семейство векове наред и едно от най-престижните и изискани цветя в парфюмерията.

Жената в стил Eclat Mon Parfum е елегантна, изтънчена… Тя носи усещане за Париж… за изкуството да живееш… Eclat Mon Parfum на Орифлейм е за жената, която успява да е елегантна с лекота! Бляскав, модерен и красиво изтънчен, Eclat Mon Parfum е събрал „Париж в бутилка”!

Създаден от най-луксозните съставки и разработен от най-изкусните парфюмеристи, уникалният парфюм улавя най-изтънчените нотки на бляскавата парижка елегантност.

За ароматните съставки:

Връхни нотки: круша, виолетка, розов пипер.

Сърцевина: акорд DeLaire Boudoir, бял ирис, хелиотроп

Основа: бадем, бял мускус, пачули.

САМО СЕГА вземете Eclat Mon Parfum на Орифлейм на специална промоционална цена от 44,99 лв. Насладете се на нежното флорално ухание, изградено около нотки на цветето бял ирис – бляскави, модерни, стилни! Ще го откриете на стр.41 в актуалния каталог 1 на Орифлейм. – Код: 33957

Share This