Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Парфюм All or Nothing

parfyum-all-or-nothing

Парфюм All or Nothing – твоето луксозно изживяване!

Парфюм, който подчертава индивидуалността Ви! Нанесете го върху точките на пулса и бъдете готови да запленявате! Уханието на кожата Ви е първата нотка на Парфюма All or Nothing, което го обогатява с Вашето уникално излъчване!

Живейте според максимата “Всичко или нищо!”, вдъхновени от парфюма All or Nothing – аромат с ориенталски нотки, създаден, за да бъде запомнен. Изтънчени акорди ванилия се сливат с богатия аромат на магнолия за омагьосващ израз на Вашата индивидуалност.

СЪЗДАДЕН ПО ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Първият аромат от Орифлейм, създаден с иновативна въздушно активирана технология, която увеличава наситеността на уханието с изключително дълготрайна композиция и висока ароматна концентрация – до 6 часа дълготрайност като при първите секунди след нанасянето.

Модерен, стилен и луксозен аромат с ексклузивна дизайнерска бутилка, парфюмът All or Nothing е наистина уникален – създаден да се слее с кожата Ви, за да изразите своята неповторима индивидуалност. Изящните нотки Vanilla Surabsolute срещат ексклузивната технология в ароматна формула с най-високата концентрация в портфолиото на Орифлейм за създаването на изкусителна, незабравима, трайна следа.

За ароматните нотки:

Връхни нотки: магнолия, лимон, фрезия.

Сърцевина: малина, жасмин, дамаска роза.

Основа: ванилия от Мадагаскар, мускус, кедрово дърво.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – VANILLA SURABSOLUTE

Добит от устойчиви насаждения в Мадагаскар, изящният сорт ванилия Vanilla Surabsolute е най-висококачественият в света.

ДИЗАЙНЕРСКА БУТИЛКА – Модерният, луксозен аромат в ексклузивна дизайнерска бутилка излъчва неповторим стил с всеки детайл.

„Изключително женствен, съблазнителен, дързък и дълготраен аромат.” – Nathalie Lorson, Майстор парфюмерист

САМО до 21 ФЕВРУАРИ – на специална промоционална цена от Орифлейм – 65,99 лв.! – Код: 35679

Share This