Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Озаряващи перли Giordani Gold

ozaryavashhi-perli-giordani-gold

Озаряващи перли Giordani Gold на Орифлейм – разкрийте своето вътрешно сияние! Цветни перли с деликатен аромат, които разпръскват светлината, за да озарят кожата. СЕГА на специална промоционална цена от 22,99 лв.

Разкрийте своята естествена красота с бляскаво сияние! Позволете на цветните перлички да разпръскат падащата върху кожата светлина, за да я озарят. Идеални за освежаване на лицето и подчертаване на контурите. Обогатени с подмладяващия комплекс Youth Essence за увеличаване на кожната плътност. С минерален комплекс Soft-Touch за постигането на кадифена текстура и преливащи нюанси. Всички перлички са прецизно изработени, с еднаква големина и завършек – съдържат омекотяващи минерали за блясък и гладкост на кожата. Блестят с малки частици, но съвсем деликатно и ненатрапчиво.

Използвайте като руж, за да оформите и подчертаете скулите и деколтето или нанесете много фин слой върху цялото лице за нежен блясък.

Озаряващи перли Giordani Gold на Орифлейм – КАК ДЕЙСТВАТ:

  • Златно – изсветлява и коригира.
  • Зелено – неутрализира зачервяванията и изравнява тена.
  • Розово – озарява и освежава.
  • Лилаво – коригира и озарява.
  • Бяло – подчертава и озарява.

НЕКА КОЖАТА ВИ ЗАСИЯЕ с бляскава красота благодарение на Озаряващите перли Giordani Gold. Ще ги откриете на стр.40 в актуалния каталог 7. – Код: 34547

Share This