Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Озаряващ крем The ONE

ozaryavashh-krem-the-one

Озаряващ крем The ONE от Орифлейм – всичко за Вашия блясък!

Този прозрачен озаряващ крем с копринена текстура прикрива несъвършенствата благодарение на отразяващи светлината частици и специални пигменти. Озаряващият крем The ONE от Орифлейм придава на кожата сияен завършек. Блести деликатно и подчертава скулите, клепачите или деколтето.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

1.ОЧИ

Започнете с нанасянето на Озаряващия крем The ONE под линията на миглите на долния клепач, в изпъкналата част под веждите и в ъгълчетата на очите за изразителен поглед.

  1. ЛИЦЕ

След това с леки потупващи движения сложете от крема над веждите, в центъра на челото, по дължината на носа и областта над устните, за да подчертаете тези области.

  1. СКУЛИ

С потупване сложете от крема и върху скулите, като завършите във външните ъгълчета на очите. Разнесете с върха на пръстите, четка или гъбичка-апликатор за постигането на перфектни резултати.

Техниката за гримиране “стробинг” пресъздава начина, по който светкавицата на фотоапарата озарява кожата Ви. Подчертават се зоните на лицето, където пада естествено светлината, без да се създават дълбоки сенки.

РЕЗУЛТАТ – Свежа визия, която създава усещане за красиво лятно сияние независимо от сезона.

Поиграйте си със светлината и направете лицето си безупречно с Озаряващия крем The ONE от Орифлейм. САМО през ДЕКЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,99 лв. Ще го откриете на стр.69 в актуалния каталог 12. – Код: 33416

Share This