Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Основа със серум Giordani Gold

osnova-ss-serum-giordani-gold

Основа със серум Giordani Gold – за младежко излъчване!

Озаряваща серум основа, която изглажда неравномерната текстура на кожата и се бори срещу повяхналата и сивкава кожа. Осигурява изключителна хидратация, благодарение на хиалуроновата киселна и пребиотичния серум. Прави кожата сияйна и ѝ придава младежки вид. Удължава трайността на грима.

Основа със серум Giordani Gold е обогатена с пребиотичен серум и хиалуронова киселина, за да подсили кожната бариера и да създаде гладка основа за нанасянето на грим. Микроперлите озаряват повяхналата кожа и ѝ придават младежко излъчване. Лека, немазна текстура.

  • Мигновено изглажда, омекотява и уеднаквява тена на кожата.
  • Създава равномерна основа за нанасянето на грим
  • Озарява бледата и уморена на вид кожа.
  • Придава по-младежко излъчване на кожата.

КАК ДЕЙСТВА:

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – Дива жълта къпина – плодове, богати на антиоксиданти, спомагат за баланса и повече сияние на кожата.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ:

  • Защитава кожата от свободните радикали и придава сияние благодарение на високото съдържание на витамин С и полифеноли.
  • Подпомага задържането на влажността в кожата с помощта на високото съдържание на захар и минерали.

СЪСТАВКИ ЗА ГРИЖА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ:

Пребиотичен серум – многофункционален пребиотичен серум, предназначен да предпазва кожната бариера и да активира собствените защитни механизми на кожата. За да се радвате на по-здрава и по-млада на вид кожа с напредване на възрастта. Създаден, за да подобри текстурата и блясъка на кожата и да осигури усещане за хидратация.

Хиалуронова киселина – молекула, която естествено присъства в кожата и е от основно значение за поддържането на младежкия ѝ вид. Осигурява интензивна хидратация, която поддържа еластичността и помага на кожата да изглежда млада, плътна и сияйна за по-дълго време.

Комплекс против стареене – разкошна комбинация от подмладяващи натурални масла и витамини, която подхранва и ревитализира кожата. Съдържа Витамин B5, Витамин E, Витамин F, масло от опунция и екстракт от бял чай, които помагат на кожата да се чувства мека, гладка и защитена.

Подмладяващи микроперли – мигновено озаряват кожата и ѝ придават сияние и младежки блясък. Финият розов нюанс е създаден, за да се съчетае с всеки тен на кожата.

Безтегловен гел слой – подхранва, изглажда и уеднаквява текстурата на кожата. Създава перфектна основа за нанасяне на фон дьо тен и удължава трайността на фон дьо тена.

До 16 ЯНУАРИ Основа със серум Giordani Gold е на специална промоционална цена от Орифлейм – 13,99 лв. Ще я откриете на стр.47 в актуалния каталог 1. – Код: 42118

Share This