Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Optimals Hydra Care на Орифлейм

optimals-hydra-care-na-oriflame

Optimals Hydra Care на Орифлейм дневен и нощен крем + почистващ тоник за суха/чувствителна кожа! Подходящи за ВСИЧКИ възрасти!

Хидратирайте жадната кожа с дневен и нощен крем от серията Optimals Hydra Care на Орифлейм!

  1. Дневен крем Optimals Hydra Care за суха/чувствителна кожа – Успокояващ, дълбокохидратиращ дневен крем, който прави сухата кожа свежа, еластична и успокоена. С комбинация от естествени шведски съставки, витамин B3 и активен комплекс, който предпазва от замърсяванията на външната среда. Дерматологично тестван. – Код: 32468
  2. Нощен крем Optimals Hydra Care за суха/чувствителна кожа – Успокояващ, интензивно хидратиращ нощен крем, който придава на сухата кожа мекота, еластичност и комфорт. С комбинация от естествени шведски съставки и овлажняващ витамин Е. Дерматологично тестван. – Код: 32469

ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ:

  • ПИРЕН – съдържа урсолова киселина, която притежава свойството да успокоява и да носи комфорт на кожата, както и флавоноиди, които имат доказани антиоксидантни качества.
  • СЛАДЪК КЕСТЕН – съдържа антиoксиданти, които предпазват от вредното въздействие на свободните радикали, както и витамини и минерали, подхранващи кожата.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ:

– 9/10 жени са съгласни, че дневен и нощен крем Optimals Hydra Care на Орифлейм за суха/чувствителна кожа носят комфорт на сухата и чувствителна кожа и я успокоява.

– 10/10 жени са съгласни, че серията Optimals Hydra Care подобрява и поддържа хидратацията на кожата.

  1. 3. Тоник за лице Optimals Hydra Care за суха/чувствителна кожа – Нежен тоник за лице без алкохол, предназначен за суха или чувствителна кожа, който я тонизира и омекотява, като заедно с това отстранява и следите от грим и замърсявания. Съдържа естествен комплекс от овес и бял равнец, както и витамин Е, който подхранва и успокоява кожата. Запазва естествения хидролипиден баланс в кожата и я прави чиста и мека. – Код: 35413

САМО през ЮНИ – специална оферта на Орифлейм – при поръчка на дневния крем получавате нощния крем и почистващия тоник за лице ПОДАРЪК.

Ще откриете специалната оферта Optimals Hydra Care на стр.55 в актуалния каталог 6 на Орифлейм.

Share This