Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

NovAge Skinergise Ideal Perfection

novage-skinergise-ideal-perfection

NovAge Skinergise Ideal Perfection – идеална на мига и винаги защитена кожа!

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО поне 7 ПЪТИ ПО-ДОБРА КОЖА при следване на програмата за цялостна грижа за кожата NovAge!

NovAge Skinergise е нова серия за цялостна грижа за кожата. Формула със силата да контролира всички първи белези на стареенето за постигането на безупречна, енергизирана кожа на мига и забележителни резултати в бъдеще!

Забързаното ни ежедневие влияе на начина, по който изглежда тя. Състоянието й отразява количеството на замърсяванията във въздуха и степента на излагане на слънце. Кожата ни започва да губи естественото си сияние и изглежда дехидратирана. Започват да се появяват фини линии и разширени пори. Серията NovAge Skinergise Ideal Perfection осигурява грижа за кожата, която мигновено се справя с тези белези и помага за предпазването и поддържането на младежката й хубост с течение на времето. Благодарение на уникална комбинация от биокомплекси новата серия NovAge Skinergise доказано енергизира кожата и я предпазва от агресивните фактори на външната среда.

Серията NovAge Skinergise Ideal Perfection КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО атакува всички ПЪРВИ БЕЛЕЗИ НА СТАРЕЕНЕТО! Комплектът съдържа 5 продукта със стандартен размер: почистващ гел, крем за околоочния контур, серум, дневен и нощен крем.

НОВИ ПОЛЗИ ЗА КОЖАТА:

– Сиянието на кожата е увеличено 25 пъти клинично доказано след 8-седмична употреба на серията NovAge Skinergise!

– Хидратацията е увеличена с 89% – клинично доказано след 4-седмична употреба на серията NovAge Skinergise!

КАК ДЕЙСТВА:

– Мигновено: NovAge Skinergise дава на кожата енергия, която помага за намаляване на видимите белези на умората и фините линии, прави я по-гладка, а порите – по-малко забележими. Кожата изглежда по-сияйна и се усеща по-хидратирана. Освен това я предпазва от агресивните фактори на околната среда като замърсяването и UV лъчите.

– С течение на времето: Енергизиращият комплекс с таурин ревитализира клетките на кожата за оптимално функциониране, благодарение на което забавя появата на първите белези на стареенето. Заедно с това мигновено хидратира кожата и осигурява стягащ ефект. Екстрактът от растителни стволови клетки на акай бери осигурява антиоксидантна защита от действието на свободните радикали, хидратира кожата и допълва ефекта от таурина.

Контролирайте първите белези на стареенето и се наслаждавайте на безупречна, енергизирана кожа със серията NovAge Skinergise Ideal Perfection! През ЯНУАРИ на промоционална цена от Орифлейм – 119,99 лв. Ще я откриете на стр.71 в актуалния каталог 2. – Код: 42723

Share This