Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем Optimals Urban Guard 3D

noshhen-krem-optimals-urban-guard-3d

Нощен крем Optimals Urban Guard 3D за подхранена и защитена от замърсяванията на града кожа. Преборете се с ежедневно увреждащите кожата фактори на градската среда с подхранващия нощен крем от новата серия Optimals Urban Guard 3D.

Формулирана от нашите експерти по нутриентите, Urban Guard 3D притежава перфектния баланс от нутриенти и комплекси с естествени съставки, които подсилват и възстановяват подложената на стрес в градската среда кожа.

Нощен крем Optimals Urban Guard 3D подсилва кожната бариера, помага за почистване и ребалансиране на подложената на градското замърсяване кожа. С чисти морски постбиотици, които доказано изглаждат кожата и премахват несъвършенствата, антиоксидантни полифеноли от скандинавски смърч и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, която помага за заключване на влагата и възстановяване на енергията на кожата през нощта.

Възвърнете баланса на кожата през нощта с Нощен крем Optimals Urban Guard 3D! САМО до 19 ЮЛИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 12,99 лв. Ще го откриете на стр.29 в актуалния каталог 8. – Код: 44260

Share This