Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем Optimals Even Out

noshhen-krem-optimals-even-out

Нощен крем Optimals Even Out – предотвратява появата на тъмни петна. Нощна грижа, формулирана с подхранващи нутриенти за кожата. Витамин C + салицилова киселина от брястолистно орехче и комплексът UniTone помагат за постигане на изчистен и равномерен тен. Есенциалните мастни киселини от шипково масло в Нощен крем Optimals Even Out помагат за възстановяването на кожната бариера през нощта.

ЗВЕЗДНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от грах и захарозен дилаурат – действат заедно за намаляване на тъмните петна чрез понижаване синтеза и активността на меланина в кожата.

Екстракт от цариградско грозде – естествен източник на лимонена киселина, която помага за повишаване на клетъчното обновяване.

КАК ДЕЙСТВА:

Витамин C + Салицилова киселина от брястолистно орехче работят в синергия за намаляване на тъмните петна за чиста кожа с равномерен тен.

Есенциални мастни киселини от шипково масло – възстановяват на кожната бариера през нощта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Как: Нанасяйте количество, колкото грахово зърно върху бузите, челото и брадичката. Масажирайте кожата, докато кремът попие напълно.

Къде: Върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите.

Кога: Вечер. Нанасяйте върху почистена кожа след серума.

Съвет: Защо не нанасяте продуктите за нощна грижа малко по-рано? Нощните кремове се абсорбират малко по-бавно, тъй като са богати на нутриенти, които навлизат в кожата в дълбочина през цялата нощ. Дайте на лицето си цялото време, от което се нуждае, за да поеме от полезните съставки, вместо това да прави възглавницата.

За безупречен вид на кожата без тъмни петна изберете Нощен крем Optimals Even Out! САМО до 7 ЮНИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 8,99 лв. Ще го откриете на стр.27 в актуалния каталог 6. – Код: 42553

Share This