Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем Optimals Age Revive

noshhen-krem-optimals-age-revive

Нощен крем Optimals Age Revive – ежедневна защита от преждевременно стареене. За възраст 35+ при ранни белези на стареене.

Серията за грижа за кожата Age Revive помага за намаляване на различни белези на стареенето за поддържането на красива кожа на всяка възраст. Формулата с типично шведски растения и комплекси с естествен произход атакува и подобрява 8 ключови белега на стареенето, запазва здравия вид на кожата и я предпазва от стреса на околната среда.

Нощен крем Optimals Age Revive – антиейджинг крем, който помага за омекотяване, подхранване и възстановяване на кожната бариера през нощта. Формулиран с минерали, захари & аминокиселини от листа на сребърна бреза, омега-3 + омега -6 мастни киселини от ленено масло и комплекс Multi Renewal8. Нутриентите за кожата помагат за подсилването й с течение на времето.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Минерали, захари и аминокиселини от ЛИСТА НА СРЕБЪРНА БРЕЗА помагат за озаряване на кожата и предотвратяване на появата на тъмни петна.
  • MULTI RENEWAL8комплекс с двойно действие – подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.

Съдържа полифеноли от грах + растителни стероли от морски зърастец, Увеличава синтеза на колаген и еластин и помага за възстановяване на кожната бариера и обновяване на епидермиса.

  • ОМЕГА 3 и ОМЕГА 6 мастни киселини – с подхранващи и възстановяващи качества, които правят кожата по-силна с течение на времето.

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – Комплекс Multi Renewal8:

– Полипептиди от грах помагат на кожата да се предпази от преждевременно стареене и подпомагат хидратацията и възстановяването на епидермиса

– Растителни стероли от морски зърнастец с есенциални мастни киселини помагат за възстановяването на кожната бариера.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Нощен крем Optimals Age Revive:

Как: Нанасяйте количество колкото грахово зърно върху бузите, челото и брадичката. Масажирайте кожата, докато кремът попие напълно.

Къде: Върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите.

Кога: Нанасяйте вечер след серума.

Съвет: Нощните кремове се абсорбират малко по-бавно, тъй като са богати на нутриенти, които навлизат в кожата в дълбочина през цялата нощ. Добре е да се нанасят малко по-рано, за да може кожата да поеме от полезните съставки, вместо това да прави възглавницата.

САМО до 14 ФЕВРУАРИ Нощен крем Optimals Age Revive е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 12.99 лв. Ще го откриете на стр.132 в актуалния каталог 2. – Код: 42549.

Share This