Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection

noshhen-krem-novage-skinergise-ideal-rerfection

Нощен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection – Вашето решение за здрава, сияйна и енергизирана кожа! Замърсяването на въздуха, на което кожата е изложена ежедневно, е външен агресор, който причинява стареене, загуба на сияние и хидратация. Благодарение на уникална комбинация от биокомплекси NovAge Skinergise доказано енергизира кожата и я предпазва от агресивните фактори на външната среда.

Препоръчва се при поява на ПЪРВИ БЕЛЕЗИ НА СТАРЕЕНЕ:

фини линии, разширени пори,

загуба на сияние & хидратация.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО поне 7 ПЪТИ ПО-ДОБРА КОЖА при следване на програмата за цялостна грижа за кожата NovAge!

Нощен крем NovAge Skinergise Ideal Rerfection – Мигновен прилив на енергия за кожата!

Помага на кожата да се възстанови от негативното въздействие на аргесорите от външната среда през деня, за да бъде тя видимо отпочинала и освежена на сутринта. Интензивно хидратира и помага за изглаждане на фините линии, подобрява текстурата на кожата и се бори със състаряващото въздействие на свободните радикали, като заедно с това помага за ревитализиране на дермалните клетки.

Обогатен с енергизиращ комплекс с таурин Taurine Energising Technology, екстракт от растителни стволови клетки на акай бери, ниацинамид, гликолова киселина и витамин E. Клинично, потребителски и дерматологично тестван.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

– енергизиращ комплекс с таурин Taurine Energising Technology,

– екстракт от растителни стволови клетки на акай бери,

– ниацинамид,

– антиоксидантен витамин E,

– гликолова киселина.

Енергизиращ комплекс с таурин – иновативна формула с таурин с естествен произход, който повишава клетъчната енергия на кожата. Така поддържа оптималното функциониране на клетките. Мигновено хидратира, намалява видимите следи от умората и фините линии. Комплексът е подсилен допълнително със скандинавски водорасли, които доказано реструктурират и предпазват клетките.

Екстракт от растителни стволови клетки на акай бери – избран заради неговите антиоксидантни свойства, екстрактът от растителни стволови клетки от акай бери предпазва от свободните радикали, повишава хидратацията и перфектно допълва енергизиращото кожата действие на таурина.

Антиоксидантен витамин E – добре познат антиоксидант, който играе важна роля за предпазването на кожата от свободните радикали и участва в процеса на хидратиране на кожата. Помага й да запази нивото си на хидратация за плътна, гладка и здрава кожна бариера.

Енергизирайте кожата си и я възстановете от негативното въздействие на аргесорите от външната среда през деня с Нощен крем NovAge Skinergise Ideal Perfection. САМО до 13 СЕПТЕМВРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 28,99 лв. Ще го откриете на стр.49 в актуалния каталог 11. – Код: 35075

Share This