Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power

noshhen-krem-novage-ecollagen-wrinkle-power

Нощен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power – повишава защитата на кожната бариера с 28%.

Превъзходен възстановяващ нощен крем, който подхранва в дълбочина за невероятно мека, гладка и сияйна кожа. С формула, която повишава синтеза на колаген и подсилва кожната бариера с течение на времето, за да коригира бръчките и да забави процесите на стареенето. Преминал през клинични, потребителски и дерматологични тестове.Подходящ за възраст 30+.

При недостатъци на кожата: видими бръчки, фини линии и сухота.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • Ниацинамид: Ниацинамид (витамин В3) е суперефективна съставка за възстановяване на кожата с множество доказани ползи, сред които повишаване на клетъчната енергия и поддържането на силна, балансирана кожна бариера.
  • Витамин E: Този антиоксидант играе ключова роля в защитата от действието на свободните радикали и подпомага хидратирането на кожата.
  • Масло от шеа: Извлечено от ядката на африканско дърво със същото име, маслото от шеа е великолепно средство за подхранване, успокояване и облекчаване на сухотата на кожата.

КАК ДЕЙСТВА Нощен крем NovAge Ecollagen Wrinkle Power:

  • Мигновено действие: Подхранва и възстановява кожата, докато спите..
  • Дългосрочно действие: Повишава нивото на колаген, за да намали бръчките, да изглади и възстанови кожата, като заедно с това подсили сиянието й.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете 5 точки от кремa с големината на грахово зърно върху челото, всяка от бузите, носа и брадичката. Разнесете с нежни потупващи или масажиращи движения, докато попие напълно, като избягвате областта около очите.

За максимален ефект използвайте с останалите продукти от серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power, която клинично доказано мигновено намалява бръчките с до 49%!

САМО до 7 ЮНИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 33,99 лв. Ще го откриете на стр.68 в актуалния каталог 6. – Код: 33982.

Share This