Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант

noshhen-kletchno-podmladyavashh-serum-diamant

Многофункционален крем за околоочния контур и Нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант – възстановяващо преобразяване за 14 нощи! За кожа, която се нуждае от ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СИЯНИЕ! Подходящи за ВСЕКИ ТИП КОЖА, за възраст 40+.

Обогатени с истински диамантен прашец и комплекса Eter nal Beauty, продуктите от серията Диамант са Вашата тайна за красива, сияйна и млада кожа.

 1. Нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант – високоефективен серум, който възстановява кожата, възвръща младежкото й сияние и обновява повърхността й. Обогатен с екстракт от бял трюфел за борба с бръчките и истински диамантен микропрашец за озаряване на кожата отвътре. Нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант – върховен лукс в грижата за кожата за безупречен вид и сияние, което идва отвътре. Обновете повърхността на кожата през нощта с помощта на този ефективен серум с нощно действие, обогатен със салицилова киселина, която подпомага премахването на мъртвите клетки.

КАК ДЕЙСТВА:

Възстановява красотата на кожата, докато спите с помощта на:

 • Комплекс Diamond ElixirTM с истински диамантен микропрашец прави кожата по-сияйна /Върховен лукс в грижата за кожата за безупречен вид и сияние, което идва отвътре/;
 • Салицилова киселина – обновява и изглажда кожната повърхност;
 • Екстракт от трюфел, който има антиейджинг ефект /Изискана ценна съставка с антиоксидантни и хидратиращи свойства/.

РЕЗУЛТАТИ при редовна употреба на Нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант на Орифлейм:

 • Видимо по-малко бръчки и фини линии (79% ефективност – потребителска оценка);
 • Сияйна кожа (84% ефективност – потребителска оценка);
 • Равномерен тен;
 • Видимо стягане на кожата;
 • Видимо по-гладка кожа (89% ефективност – потребителска оценка);
 • Клетъчна защита.

Нанасяйте всяка вечер преди лягане върху почистена кожа за възстановяването й на клетъчно ниво. За максимален ефект използвайте Почистващия мицеларен разтвор Диамант.

 1. Многофункционален крем за околоочния контур Диамант на Орифлейм – антиейджинг крем, който намалява тъмните петна и подпухналостта. Копринена текстура с истински диамантен прашец, която интензивно хидратира зоната около очите и ефеективно намалява бръчките и фините линии.

Вземете Нощния клетъчно подмладяващ серум Диамант и САМО след 14 нощи ще се радвате на подмладена и сияйна кожа! – Код: 18437 За още по-добър ефект комбинирайте с Многофункционален крем за околоочния контур Диамант! – Код: 22419 Ще ги откриете на стр.19 в актуалния 10 на Орифлейм.

Share This