Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Мултивитамини & минерали за жени

multivitamini-minerali-za-zheni

Мултивитамини & минерали за жени – специално разработени формули, създадени в Швеция.

Ядете ли по 500-1000 грама плодове и зеленчуци на ден? Ако отговорът е „Не”, наложително е да компенсирате с прием на хранителни добавки.

Витамините и минералите са основни нутриенти, които не се произвеждат от организма и се налага да се добавят с храната. Нуждаем се от тях, за да бъдем здрави, силни и енергични.

Мултивитамини & минерали за жени е хранителна добавка – перфектно балансирана комбинация от 12 витамина и 10 минерала, разработени в Швеция и съчетани специално, за да отговорят на ежедневните специфични нужди на женския организъм. Съдържа витамини A, B6, C и D, които подпомагат нормалното функциониране на имунната система.

Всяка таблетка от Мултивитамини & минерали за жени съдържа и препоръчителната дневна доза желязо и фолиева киселина.

Само 1 висококачествена таблетка Мултивитамини & минерали за жени Ви помага да предпазите организма си от недостиг на нутриенти.

Всяка таблетка от Мултивитамини & минерали за жени осигурява калций, който поддържа здравето на костите, и повече желязо, тъй като жените се нуждаят от по-високи количества заради месечния цикъл.

Една опаковка съдържа 60 таблетки, достатъчни за 60-дневен прием. Приемайте по една таблетка на ден.

САМО през ФЕВРУАРИ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 22,99 лв. Ще ги откриете на стр.104 в актуалния каталог 2 на Орифлейм. – код: 29704

Share This