Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Мицеларен разтвор Диамант

mitselaren-raztvor-diamant

Мицеларен разтвор Диамант на Орифлейм – почистване и възстановяване само с едно движение! Подходящ за ВЪЗРАСТ 40+. За ВСЕКИ ТИП КОЖА.

Обикновено най-добрите тайни са красота са изключително лесни за изпълнение. Ежедневното почистване на лицето е една от тях. Почистващ мицеларен разтвор Диамант на Орифлейм е нашето предложение – всичко в едно за отстраняване на грима, почистване и тонизиране на кожата.

Доверете се на мултифункционалните продукти! Не позволявайте на кожата да изсъхва след почистване! Измиването на лицето с вода може да направи кожата суха и чувствителна. За да избегнете това, използвайте мицеларни почистващи продукти. Те съдържат мицели, малки молекули в мека вода, които се разтварят и премахват замърсяванията, грима и излишното омазняване, като заедно с това поддържат хидратацията на кожата.

Мицеларен разтвор Диамант на Орифлейм е луксозен козметичен продукт, обединяващ действието на почистващо мляко, тоник и лосион за премахване на грим. Формулата е изградена от мицели, малки молекули в мека вода, които се разтварят и премахват замърсяванията, грима и излишното омазняване, без да изсушават кожата. С уникален микропрашец от истински диаманти. Почиства кожата само с едно движение.

Специалната формула с екстракт от бял трюфел подобрява вида на кожата, озарява и изравнява тена, като дарява лицето със сиянието на младостта.

КАК ДЕЙСТВА почистващият Мицеларен разтвор Диамант:

ЛУКСОЗНА КОМБИНАЦИЯ от:

  • Диамантен прашец за озаряване на кожата.
  • Трюфел за тонизиране и изглаждане на бръките.
  • Озаряващ комплекс за намаляване на неравномерната пигментация.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

– Нанасяйте сутрин и вечер с памучно тампонче.

– Не е необходимо да отмивате.

– След употреба, ще почувствате кожата си свежа, стегната и сияйна.

РЕЗУЛТАТИ от потребителски тестове – нежно отстранява излишния себум & замърсяването – 78% са съгласни.

Вземете Почистващ мицеларен разтвор Диамант на Орифлейм и се радвайте на свежа и сияйна кожа!

САМО до 16 МАЙ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 16,99 лв. Ще го откриете на стр.113 в актуалния каталог 7. – Код: 21339

Share This