Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Матиращ & освежаващ лосион за лице Pure Skin

matirashh-osvezhavashh-losion-za-litse-pure-skin

Матиращ & освежаващ лосион за лице Pure Skin за чиста и здрава кожа без пъпки!

Хидратиращ дневен лосион за лице със салицилова киселина и глюконолактон, който атакува и предотвратява появата на пъпките. Помага за намаляването на белезите от акне и лъщенето, като същевременно хидратира кожата.

С успокояващ комплекс, който носи комфорт на кожата.

Лека, неомазняваща текстура с ободряващ ефект.

Препоръчва се за мазна кожа. Подходящ за всички възрасти.

СЪСТАВКИ:

– Салицилова киселина – мощна съставка за борба с пъпките, която се съдържа във всички продукти Pure Skin. Тя почиства кожата в дълбочина, като отстранява мъртвите клетки и прониква надълбоко в порите, за да ги отпуши. Това, в комбинация с противобактериалните й свойства, осигурява ефективно действие срещу съществуващите пъпки и предотвратява и образуването на нови.

– Успокояващ комплекс – съдържа босилек, зелен чай и пантенол. Помага за успокояването на склонната към акне кожа.

  • Пантенол– много хидратиращ, успокояващ и омекотяващ кожата. Помага за възстановяването на кожата, което го прави мощна съставка за облекчаване на пъпките, червените петна и стесираната кожа.
  • Босилек– богат на антиоксиданти с успокояващ ефект за кожата. Витамин C в екстракта от босилек успокоява стресираната кожа при формирането на пъпките.
  • Зелен чай – богат на нутриенти, които помагат за успокояването на пъпките, предпазването на кожната бариера и осигуряването на комфорт за кожата.
  • Глюконолактон – вид полихидрокси киселина, подобна на алфхидрокси киселините (AHA), със същите страхотни ползи за кожата, но много по-нежна от тях. С антибактериални свойства, които помагат за предотвратяване появата на пъпките. Ефективно почиства повърхността на кожата, което помага за намаляване на пъпките и белезите от акне. PHA има доказано успокояващо действие върху акнеичната кожа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Матиращ & освежаващ лосион за лице Pure Skin:

  • Нанасяйте всеки ден след почистващия гел и тоника.
  • Масажирайте малко количество от гела върху кожата, като избягвате зоната около очите.

РЕЗУЛТАТИ:

  • Мигновено матира и намалява лъщенето – 88% са съгласни.
  • Почиства и хидратира кожата.

САМО до 16 ЯНУАРИ Матиращ & освежаващ лосион за лице Pure Skin е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,49 лв. Ще го откриете на стр.117 в актуалния каталог 1. – Код: 41673

Share This