Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Маска за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI

maska-za-intenzivno-vzstanovyavane-na-kosata-duologi

Маска за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI – подхранва в дълбочина и мигновено подобрява състоянието на сухата и изтощена коса. Съставките за грижа за кожата помагат за укрепване на косата в корените, за дълбоко подхранване и подмладяване на косата като част от седмичната грижа за косата.

Богатата кремообразна текстура осигурява максимална хидратация за подмладяване на косата.

Маска за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI представлява дълбоко подхранваща терапия за защита, поддържане и възстановяване на на косата.

СЪСТАВКИ:

Формулирана с активни съставки за коса и скалп плюс съставки за грижа за кожата, за почистване, овлажняване и грижа за косата от корените.

– Кератиновият протеин, естествено срещащ се в косата, се свързва директно с увредените зони и ги запълва, помагайки за съживяването и подхранването на косата за по-гладък, блестящ и по-здрав вид.

– Подхранващите овесени липиди помагат за предпазване на косата от увреждане, тъй като серамидите подпомагат укрепването на кутикулата на косъма. Изключително съвместима както с косата, така и със скалпа, тази многофункционална съставка, имитираща кожата, помага за овлажняването на скалпа, като доставя три основни липида на кожата.

Без парабени и силиконови остатъци.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Маска за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI:

След почистване нанесете върху косата, като се съсредоточите върху средната дължина до краищата – и всички сухи или увредени зони. Оставете да действа поне 5 минути преди изплакване. За най-добри резултати използвайте всяка седмица като част от грижата за косата.

Клинично доказани РЕЗУЛТАТИ:

– Изглажда, защитава и възстановява увредената коса с кератинов протеин и подхранващи овесени липиди.

– Намалява накъсването на косата с 88% след 1-та употреба.

– Предотвратява цъфтящите краища.

– Прави косата 8 пъти по-лесна за разресване.

За подхранена и невероятно мека коса изберете Маска за интензивно възстановяване на косата DUOLOGI! САМО до 19 ЮНИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 10,99 лв. Ще я откриете на стр.46 в актуалния каталог 8. – Код: 44963

Share This