Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за ръце и тяло Мед и мляко–Злато

krem-za-rtse-i-tyalo-med-i-mlyako-zlato

Крем за ръце и тяло Мед и мляко–Злато на Орифлейм! Истинско БЛАЖЕНСТВО ЗА КОЖАТА! Луксозна грижа с интензивно действие за ръцете и тялото! Обогатен с екстракти от мед и мляко, които хидратират и подхранват за невероятно мека, еластична и уханна кожа!

Крем за ръце и тяло Мед и мляко–Злато на Орифлейм – 3 в 1 ЕСТЕСТВЕНО ПОДХРАНВАНЕ:

1 – ПОДХРАНВА КОЖАТА – Млякото с органичен произход хидратира и подхранва кожата. Медът нежно ексфолира, ревитализира и заключва влагата.

2 – ОМЕКОТЯВА И ХИДРАТИРА ръцете – Богатата текстура запазва хидратацията на ръцете и тялото за 24 часа.

3 – РАЗКОШЕН АРОМАТ – Прекрасното ухание на мед и мляко ароматизира кожата и носи наслада на сетивата.

Обогатен с органични екстракти от мед и мляко, кремът за ръце и тяло от луксозната серия Мед и мляко – Злато на Орифлейм осигурява на кожата Ви дълготрайна хидратация и подхранване, за да я усещате копринено мека и нежна през целия ден.

ЗА ЕСТЕСТВЕНИТЕ СЪСТАВКИ:

МЛЯКО – Богато на подхранващи витамини, минерали и протеини, които поддържат мекотата и плътността на кожата.

МЕД – Добре позната, богата на захари съставка, която съдържа подхранващи кожата витамини, минерали и фолиева киселина. Помага за ревитализиране на кожата за поддържане на нейната мекота, еластичност и сияние.

Крем за ръце и тяло Мед и мляко–Злато на Орифлейм – идеалният подарък за твоята кожа! Опитайте го и ще се влюбите в него! САМО през ОКТОМВРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 6,99 лв. – Код: 31602

Share This