Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge

krem-za-minimizirane-na-porite-i-finite-linii-novage

Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge за МИГНОВЕНО ИЗГЛАЖДАНЕ на кожата!

Стресът, недоспиването и мръсният въздух се отразяват пагубно на кожата. Резултатът е видимо разширени пори, изразени фини линии и липса на блясък.

Направете кожата си перфектна и премахнете следите от забързания начин на живот с Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge от Орифлейм. Като свива порите и намалява фините линии на мига, кремът придава на кожата по-младежко излъчване и се справя с несъвършенствата за секунди благодарение на специално разработения комплекс Opt-blurring. Уникалната гладка формула се нанася върху кожата с лекота за създаването на гладък, мек, матов завършек.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

  1. Нанасяйте върху проблемните зони, като разширени пори, фини линии или участъци с неравномерен тен или повърхност. Използвайте след нанасянето на крема за лице или серума, като избягвате директен контакт с очите.
  2. Преди да започнете да се гримирате, нанесете тънък слой върху кожата, който да служи като основа. Нанасяйте малко повече върху проблемните зони.
  3. За най-добри резултати комбинирайте с останалите продукти от серията NovAge.

КАК ДЕЙСТВА Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge:

  • Свива порите и намалява на фините линии.
  • Замаскира несъвършенствата на кожата на мига.
  • Прави кожата мека и гладка.
  • Помага за матиране на кожата.

САМО през ЯНУАРИ Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge е на специална промоционална цена от Орифлейм – 25,99 лв. Ще го откриете на стр.67 в актуалния каталог 1. – Код: 33944

Share This