Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge

krem-za-minimizirane-na-porite-i-finite-linii-novage

Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge за перфектна кожа само след миг!

Стресът, недоспиването и мръсният въздух се отразяват пагубно на кожата. Резултатът е видимо разширени пори, изразени фини линии и липса на блясък.

Направете кожата си перфектна и премахнете следите от забързания начин на живот с Крема за минимизиране на порите и фините линии NovAge от Орифлейм. Като свива порите и намалява фините линии на мига, кремът придава на кожата по-младежко излъчване и се справя с несъвършенствата за секунди благодарение на специално разработения комплекс Opt-blurring. Уникалната гладка формула се нанася върху кожата с лекота за създаването на гладък, мек, матов завършек.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

1.Нанасяйте върху проблемните зони, като разширени пори, фини линии или участъци с неравномерен тен или повърхност. Използвайте след нанасянето на крема за лице или серума, като избягвате директен контакт с очите.

2.Преди да започнете да се гримирате, нанесете тънък слой върху кожата, който да служи като основа. Нанасяйте малко повече върху проблемните зони.

3.За най-добри резултати препоръчваме да комбинирате с останалите продукти от серията NovAge.

КАК ДЕЙСТВА:

  • Свива порите и намалява на фините линии.
  • Замаскира несъвършенствата на кожата на мига.
  • Прави кожата мека и гладка.
  • Помага за матиране на кожата.

САМО до КРАЯ НА ЮЛИ с най-добра цена за годината! Ще откриете Крем за минимизиране на порите и фините линии NovAge на стр.107 в актуалния каталог 7 на Орифлейм. – Код: 33944

Share This