Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем-балсам с лека текстура DUOLOGI

krem-balsam-s-leka-tekstura-duologi

Крем-балсам с лека текстура DUOLOGI – подхранва и подсилва косъма, без утежняване.

Балсам с лека текстура за тънка или слаба коса. Съставките за грижа за кожата предпазват, подхранват и възстановяват изтънелите фибри. Правят косата мека, копринено гладка и хидратирана, но никога мазна.

С оптималната си формула за тънка или фина коса балсамът помага за разплитане, изглаждане и подхранване на косата, без да прави компромис с обема.

Без парабени, оцветители и отмиващи се силикони

АКТИВНИ СЪСТАВКИ в Крем-балсам с лека текстура DUOLOGI:

Формулиран със съставки, които се грижат за косата и скалпа за почистване, хидратиране и подхранване на косата от корените до върховете.

Богатата на нутриенти комбинация с провитамин В5 и копринени протеини заздравяват косъма и задържат влагата.

– Коприненият протеин помага за съживяване на косата, като свързва влагата с повърхността на косъма, за да позволи на аминокиселините да проникнат в кутикулата. Това укрепва косата отвътре, като помага за предпазване от липса на блясък или дехидратация – оставяйки кичурите по-устойчиви и копринено гладки от корена до върха.

– Провитамин B5 (D-пантенол) помага за задържане на хидратацията и възстановяване. Способността му да привлича и задържа влага помага за укрепване на косата, подобряване на мекотата и засилване на блясъка.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

– Прави косата поне 6 пъти по-лесна за разресване.

Подобрява състоянието на косата с поне 84%.

За подхранване и възстановяване на тънката или слаба коса се доверете на Крем-балсам с лека текстура DUOLOGI!

САМО до 14 ФЕВРУАРИ на специална промоционална цена от Орифлейм – 12,99 лв. Ще го откриете на стр.149 в актуалния каталог 2. – Код: 44961

Share This