Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Крем-балсам с богата текстура DUOLOGI

krem-balsam-s-bogata-tekstura-duologi

Крем-балсам с богата текстура DUOLOGI – дълбокоподхранващ балсам за средно гъста до гъста коса.

С богата кремообразна текстура, който подхранва, хидратира и възстановява косата, като мигновено подобрява състоянието й.

Укрепва косата от корените с помощта на кератинов протеин, докато защитното масло от манго помага за подхранването на косата – намалява накъсването на косъма, повишава устойчивостта му и предотвратява бъдещи цъфтящи краища.

Крем-балсам с богата текстура DUOLOGI прави косата мека и гладка, без хвърчащи косъмчета.

СЪСТАВКИ:

Формулиран със съставки за грижа за косата и скалпа за почистване, хидратиране и подхранване на косата от корените до върховете.

Кератинът помага за укрепване и защита на косата от корените до върховете. Този трансформиращ протеин се свързва директно с увредените зони и ги запълва, помагайки за съживяване и подхранване на косата за по-гладък, блестящ и по-здрав вид.

Предпазващото масло от манго помага за интензивно подхранване на косата, като я прави мека и еластична, с по-малко хвърчащи косъмчета. Естествено богата на мастни киселини, кремообразната текстура образува защитно покритие върху кичурите на косата. Запечатва влагата и подсилва увредената коса, като помага за предотвратяване на цъфтящи краища и накъсване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанесете върху чиста, мокра коса от средата към краищата, след което изплакнете.

РЕЗУЛТАТИ:

Намалява накъсването на косата с 83% след първата употреба.

Поне 6 пъти по-добро състояние на косата, която става по-устойчива.

САМО до 17 АПРИЛ Крем-балсам с богата текстура DUOLOGI е на специална промоционална цена от Орифлейм – 13,99 лв. Ще го откриете на стр.138 в актуалния каталог 5. – Код: 44960

Share This