Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Кралска кадифена колекция на Орифлейм

kralska-kadifena-kolektsiya-na-oriflame

Кралска кадифена колекция на Орифлейм – подарък за твоята кожа! Луксозни ритуали за по-стегната кожа! Вашите любими почистващи мляко и тоник в нови, още по-удобни флакони.

  1. Почистващо мляко Кралска кадифена колекция на Орифлейм – с лека текстура, която доставя приятно усещане на кожата. Олекотената формула нежно отстранява замърсяванията, без да я изсушава и помага за възстановяване на сиянието й. Обогатено с комплекса Black Iris Infusion, почистващото мляко омекотява кожата и забавя стареенето. – Код: 35545; цена 11,99 лв.
  2. Успокояващ тоник за лице Кралска кадифена колекция на Орифлейм – успокояваща формула за нанасяне след почистване на лицето с почистващо мляко. успокоява и тонизира кожата на лицето, премахва следите от грима и замърсяванията. Почиства кожата в дълбочина и така я подготвя за нанасяне на дневен или нощен крем. Обогатен с комплекса Black Iris Infusion. – Код: 35546; цена 11,99 лв.
  3. Стягащ крем за околоочния контур „Кралска кадифена колекция” – с нова, обогатена формула, която стяга нежната кожа около очите и я прави по-плътна и по-стегната. Обогатен с комплекса Black Iris Infusion, стягащият крем намалява бръчките и фините линии и прави кожата по-гладка и плътна.

Два незаменими ефекта в 1 крем:

– Премахва подпухналостта и тъмните кръгове в зоната около очите.

– Намалява бръчките и фините линии.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ОКОЛООЧНИЯ КРЕМ ПРАВИЛНО:

За най-добри резултати нанасяйте крема в областта под очите, а не върху клепачите. Кожата на клепачите се омазнява по естествен начин, за да се запази влагата в нея. Повечето от белезите на стареенето се появяват в сухата, по-деликатна зона около и под очите. – Код: 22815; цена 9,99 лв.

В основата на всички продукти от луксозната серия Кралска кадифена колекция на Орифлейм е екстрактът от черен ирис – за интензивна хидратация и повече еластичност за кожата.

РЕЗУЛТАТ: 8 от 10 жени потвърждават по-свежа и по-сияйна кожа.

Подарете на кожата си кадифена МЕКОТА и НЕЖНОСТ! Поглезете я с малко лукс и тя ще Ви се отблагодари с КРАСОТА!

Ще откриете продуктите от луксозната серия Кралска кадифена колекция на стр.129 в актуалния каталог 4 на Орифлейм.

Share This