Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Коригиращ гел против пъпки с 24-часово действие NovAge

korigirashh-gel-protiv-ppki-s-24-chasovo-deystvie-novage

Коригиращ гел против пъпки с 24-часово действие NovAge – професионално решение против акне при възрастни!

Проблемите с акнето при възрастните са често свързани с хормоните, начина на живот или стреса, което може да причини прекомерно отделяне на себум – основен фактор за появата на пъпките. NovAge предлага високоефективно, мултифункционално решение, създадено за контрол над този тип проблеми. Допълнете ежедневната си грижа за кожата със специален клинично доказан продукт, за да поддържате чиста и здрава на вид кожа.

Коригиращ гел против пъпки с 24-часово действие NovAge – високоефективна формула за контрол над пъпките с антибактериални свойства, създадена за премахването на пъпките още при самата им поява – клинично доказано намалява размера на пъпките! В допълнение, активно намалява зачервяванията и предотвратява влошаването на състоянието на пъпките, като помага за изчистването на кожата и постигането на безупречен тен.

КАК ДЕЙСТВА:

ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА – Салициловата киселина е бета-хидрокси киселина, извлечена от кората на върба. Тя притежава феноменални регулиращи себума качества, заради което е често използвана за третирането на мазна кожа. Нейната способност да навлиза в порите и да ги ексфолиира отвътре я прави изключителна за намаляването на запушването им и предотвратяване появата на нови пъпки.

РЕЗУЛТАТИ:

  • намалява размера на пъпките и зачервяванията за 1 ден – потребителска оценка
  • намалява появата/размера на пъпките с 40% (в рамките на 24 ч) – КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО
  • предотвратява влошаването на състоянието на пъпките. (в рамките на 24 ч)КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  • Нанасяйте малко количество от гела директно върху пъпките или зоните, склонни към акне, когато усетите, че ще се появи пъпка.
  • Използвайте всеки ден, като част от Вашата разкрасяваща програма NovAge, докато кожата се изчисти.

През АПРИЛ Коригиращ гел против пъпки с 24-часово действие NovAge е с най-добра цена за годината от Орифлейм – 22,99 лв. Ще го откриете на стр.71 в актуалния каталог 4. – Код: 45253

Share This