Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Контуриращ нощен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift

konturirashh-noshhen-krem-s-lifting-efekt-novage-ultimate-lift

Контуриращ нощен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift – суперподхранващ и възстановяващ нощен крем, обогатен с комплекса Aspartolift и екстракт от растителни стволови клетки. Възстановява еластичността, стегнатостта и хидратацията на кожата, докато спите, за видим лифтинг ефект, подчертани лицеви контури и по-малко бръчки. С лек аромат.

Подходящ за възраст 40+.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Контуриращ нощен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift:

Нанасяйте всяка вечер след серума. Разнесете по цялото лице с върха на пръстите, като избягвате зоната около очите.

За максимален ефект спазвайте 4-етапната грижа за кожата:

СТЪПКА 1: Почистване

Почистването на кожата от грима, мъртвите клетки и другите замърсявания осигурява абсорбирането на активните продукти и осигурява оптимални резултати. Почистващото мляко и омекотяващият лосион NovAge правят кожата чиста, хидратирана и подхранена в дълбочина.

СТЪПКА 2: ОЧИ Кожата около очите е деликатна и се нуждае от специални грижи. Кремът за околоочния контур Ultimate Lift е специално формулиран да дарява тази нежна зона с активни съставки с мощно действие.

СТЪПКА 3: ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНОСТ Лифтинг серумът Ultimate Lift е с формула, доставяща на кожата високоефективни съставки, които подобряват действието на дневния и нощния крем.

СТЪПКА 4: ХИДРАТАЦИЯ Дневният крем Ultimate Lift е формулиран със SPF 15, за да помогне в предпазването на кожата от фотостареене през деня. Нощният крем дарява почиващите през нощта клетки с дълбоко подхранване.

Използването на цялата серия NovAge Ultimate Lift в четири лесни стъпки придава на кожата свежест, сияйност, кадифена мекота и копринена нежност, плътност и еластичност и намалява бръчките. Създава усещането за лукс, комфорт и неувяхваща младост.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ:

  • Изглажда бръчките.
  • Възстановява еластичността – 70% по-еластична кожа след 12 седмици.
  • Оформя контурите на лицето – по-стегната кожа СЛЕД 4 СЕДМИЦИ.

Серията за грижа за кожата NovAge Ultimate Lift  на Орифлейм е истински дар за съвременната модерна и много ангажирана жена! Бърза и лесна цялостна грижа за кожата на лицето, а резултатите са възхитителни!

САМО през НОЕМВРИ – специална онлайн оферта от Орифлейм – Контуриращ нощен крем с лифтинг ефект NovAge Ultimate Lift за 32,99 лв. – Код: 31541

Share This