Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Концентриран серум за изпълване на кожата Optimals

kontsentriran-serum-za-izplvane-na-kozhata-optimals

Концентриран серум за изпълване на кожата Optimals – подмладяваща грижа за твоята кожа! Концентриран продукт за плътност на кожата с мощен микс от съставки против стареене.

Подходящ за ВСЕКИ ТИП КОЖА и ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА.

Концентрираният серум за плътна кожа помага за осигуряване на хидратация за гладкост и стегнатост на кожата. Може да се използва самостоятелно или да се добави към вашия хидратиращ крем или серум.

Концентриран серум за изпълване на кожата Optimals е изпълнен с активни вещества за грижа за кожата и ще засили вашата грижа против стареене.

Минералният ферментен комплекс помага за подобряване на бариерните функции и прави кожата по-здрава и издръжлива. Морски хидратиращ екстракт, като същевременно подпомага подобряването на вида на бръчките. Цветът от бъз е пълен с полезни хранителни вещества за кожата, които помагат за защитата на кожата от увреждането на свободните радикали.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

– Хидратиращият морски екстракт осигурява незабавен и дълготраен овлажняващ ефект на бръчките и фините линии, като прави кожата гладка, стегната и изпълнена отвътре.

– Съдържа ферментен минерален комплекс – богата на нутриенти съставка с антиейджинг свойства, която подсилва кожата, подобрява сиянието и стегнатостта й. Помага за подобряване на бариерните функции и прави кожата по-здрава и издръжлива.

– Антиоксиданти от бъз – цветът от бъз е пълен с полезни хранителни вещества за кожата, които помагат за защитата на кожата от увреждането на свободните радикали. Предпазват кожата от оксидантния стрес, подобряват силата и стегнатостта й.

3 ПОЛЗИ, в които ще се влюбите:

  • Съдържа подхранващи съставки, които помагат за повишаване на сиянието и стегнатостта на кожата.
  • Помага за осигуряване на хидратация и за изглаждане на бръчките.
  • Цветът от бъз помага за подобряване на здравината на кожата и неутрализира свободните радикали.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нанасяйте директно върху кожата или заедно с обичайния крем или серум за лице:

  1. В чиста длан смесете 1 до 2 капки от концентрирания серум с ежедневния Ви крем за лице Optimals.
  2. Смесвайте до получаването на гладка консистенция. Нанесете, като избягвате директен контакт с очите.
  3. За най-добри резултати използвайте всеки ден в продължение на поне 7 дни.

САМО до 28 ЮНИ Концентриран серум за изпълване на кожата Optimals е на специална въвеждаща цена от Орифлейм – 12,99 лв. Ще го откриете на стр.41 в актуалния каталог 7. – Код: 44387

Share This