Вход
Затваряне
Вход към портала
*
*

Комплект за вежди THE ONE

komplekt-za-vezhdi-the-one

Комплект за вежди THE ONE на Орифлейм – Вашата тайна за перфектни вежди! Професионални резултати за по-малко от минута!

Пригответе се бързо за предстоящия ден! Използвайте нашите простички трикове и средства, за да подчертаете красотата на погледа си!

Никога не е било по-лесно да имате професионално оформени вежди. Оформете, подчертайте и фиксирайте веждите като професионалист с нашия комплект „всичко в едно”, в който има всичко необходимо, за да се справите като професионалист. Два ултрамеки нюанса сенки, които се нанасят с лекота за създаването на естествено красиво излъчване. Завършете визията си с мека, кремообразна вакса, която допълнително подчертава и фиксира веждите.

Комплектът за вежди THE ONE съдържа:

– 2 ултрамеки минерални нюанса, подходящи за всеки цвят на веждите, лесни за нанасяне и смесване за естествено красиви вежди с кадифен, матов завършек;

– 2 скосени четчици за прецизно нанасяне;

меката, кремообразна вакса се нанася гладко и равномерно, като фиксира и запазва желаната визия по-дълго.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ комплект за вежди THE ONE:

  1. Изберете нюанса, който най-много Ви подхожда или смесете двата за постигането на най-подходящия цвят за вас.
  2. Нанесете сенките върху веждите с къси щрихи с помощта на черната четчица, като я движите по посока на естествения растеж на косъмчетата.
  3. Оформете и фиксирайте веждите, като нанесете кремообразната вакса щрих по щрих с къси движения, насочени нагоре. Използвайте бялата четчица.

С комплект за вежди THE ONE на Орифлейм постигате перфектна визия и професионални резултати без усилия, за по-малко от минута!  САМО през АВГУСТ с най-добра цена за годината от Орифлейм – 6,99 лв. Ще го откриете на стр.21 в актуалния каталог 8. – Код: 34513

Share This